Deze professionals gingen je al voor

Verschillende ambitieuze professionals hebben we de afgelopen jaren al succesvol geadviseerd in het zetten van de volgende stap in hun carrière. Door samen met hen te onderzoeken waar ze nou écht energie van krijgen en waarin zij dagelijks nieuwe uitdagingen zien, konden we ze een passend aanbod doen.

Lees hieronder enkele voorbeelden.

“Dankzij CO-Ingenieurs kan ik straks de stap naar Amerika maken”

Matthijs is net terug van een bezoek aan zijn toekomstige werkplek in Florida wanneer we hem spreken voor dit succesverhaal. Lees hier hoe zijn ambitie om in Amerika te gaan werken binnenkort realiseert.

Lees het verhaal

“De persoonlijke aanpak is heel fijn, er wordt echt gekeken naar wat jíj wil”

Timo heeft zowel een voorliefde voor high tech als voor de medische wereld. Lees in dit succesverhaal hoe hij via CO-Ingenieurs een bedrijf en functie vond waar beide interesses in samenkomen.

Lees het verhaal

“Mijn onzekerheid nam Peter direct weg met het aanbod om intern verder opgeleid te worden”

Aan de hand van de doorgegeven voorkeuren en interesses nam Peter van CO-Ingenieurs in het voorjaar van 2021 contact op met Vincent. Na een prettige kennismaking volgde een succesvolle begeleiding.

Lees het verhaal

“Ik had meteen door dat zij hun uitgebreide netwerk echt goed kennen”

Lead engineer Stijn zit inmiddels al enkele jaren helemaal op zijn plek bij NTS Development & Engineering in Nijmegen. Lees hier hoe hij hier via CO-Ingenieurs terecht kwam.

Lees het verhaal

“Enkel op basis van mijn interesses wist Marco voor mij de perfecte baan te vinden

Vanuit het kennismakingsgesprek werd het Nienke steeds duidelijker waar precies haar passie lag en in welke functie ze haar talent kon doorontwikkelen. Lees hier wat het haar heeft gebracht.

Lees het verhaal

“Ik was eigenlijk niet op zoek, maar dit aanbod kon ik niet weigeren”

Van jongs af aan is Carlo al geïnteresseerd in boten, dankzij CO-Ingenieurs omringt hij zich nu dagelijks met gigantische schepen en heeft hij van zijn grote passie zijn werk kunnen maken. Lees hier hoe dit tot stand kwam.

Lees het verhaal

“Ik heb mezelf beter leren kennen en doe nu wat ik echt leuk vind”

Sinds het afronden van de opleiding is Marit eigenlijk altijd in contact geweest met CO-Ingenieurs. Ze stroomde van mechanical engineer naar projectengineer, maar afgelopen jaar maakte ze een carrièreswitch, lees hier meer.

Lees het verhaal