Een vacature uitbesteden?

Met een landelijk netwerk van hoogopgeleide technische professionals (hbo en wo) is CO-ingenieurs onmisbaar voor wie technisch personeel zoekt. Wij hebben ons gespecialiseerd in het vinden en bemiddelen van de juiste vakmensen. Onze database bestaat uit een grote groep kandidaten in de werktuigbouwkunde, technische bedrijfskunde en industriële automatisering. Hierdoor kunnen wij in korte tijd schakelen. Als het moet kunnen we vandaag nog aan de slag. Zo helpen wij niet alleen met het invullen van technische vacatures, maar ook met het realiseren van groei.

 • Vacatures worden uitgebreid besproken en gefinetuned
 • Wij raadplegen ons bestand van werkzoekende professionals
 • Alleen door ons geselecteerde kandidaten worden voorgesteld
 • De kans op de ideale match is groot
 • Er worden tijd, energie en kosten bespaard op eigen werving

Wat drijft ons?

De juiste kandidaat op de juiste plaats: dat is waarom zowel professionals als opdrachtgevers ons feilloos weten te vinden.

Neem gerust contact op om de functie en functie-eisen door te spreken. Wellicht kunnen we direct aan de slag!

Contact opnemen

"*" geeft vereiste velden aan

Toestemming*

Meest recente vacatures

Engineer Innovatieve Machinebouw

In de functie als ‘Engineer’ ben je verantwoordelijk voor het uitwerken van klant specifieke dan wel standaard projecten, mede als het technisch definiëren van het product. Dit doe je onder andere door het maken van samenstelling- en detailtekeningen voor installaties. Hierbij houd je rekening met omschreven richtlijnen, veiligheid, betrouwbaar-, onderhoudsvriendelijk- en maakbaarheid van het product.   Tevens verleen je support richting commerciële trajecten aan de hand van het beoordelen van de maakbaarheid en het opstellen van een lay-out tekening. Hierbij word je uitgedaagd om rekening te houden met de eventuele technische beperkingen van klant en leverancier. Tijdens de uitvoering van de projecten sta je aan de zijlijn voor wat betreft de productie, assemblage en installatie van onze producten. Je bent hiermee de verbindende factor tussen diverse afdelingen en communiceert met verschillende stakeholders.

Bekijk vacature
 • Boxmeer
 • 40 uur per week

Lead Mechanical Engineer Food Processing

De lead engineer is veel meer dan alleen engineering. Dit betreft een zeer veelzijdige functie waarin je kennis en ervaring combineert. Je geeft aansturing aan andere binnen het bedrijf en tevens extern. Je bent degene die zorgt voor een goede planning de financiën en je onderhoud het klantcontact. Je geeft technische ondersteuning aan sales, projectmanagement en de productie.

Bekijk vacature
 • Boxmeer
 • 40 uur per week

Hardware Engineer Totaaloplossingen

Je bent zelfstandig ondernemend en collegiaal. En je hebt vanzelfsprekend een grote passie voor techniek. Je bent onderdeel van een multidisciplinair team en bent actief binnen de food, water en maak- en procesindustrie. Je maakt gebruik van het E-Plan P8 tekenpakket.

Bekijk vacature
 • Apeldoorn
 • 40 uur per week