Een vacature uitbesteden?

Met een landelijk netwerk van hoogopgeleide technische professionals (hbo en wo) is CO-ingenieurs onmisbaar voor wie technisch personeel zoekt. Wij hebben ons gespecialiseerd in het vinden en bemiddelen van de juiste vakmensen. Onze database bestaat uit een grote groep kandidaten in de werktuigbouwkunde, technische bedrijfskunde en industriële automatisering. Hierdoor kunnen wij in korte tijd schakelen. Als het moet kunnen we vandaag nog aan de slag. Zo helpen wij niet alleen met het invullen van technische vacatures, maar ook met het realiseren van groei.

 • Vacatures worden uitgebreid besproken en gefinetuned
 • Wij raadplegen ons bestand van werkzoekende professionals
 • Alleen door ons geselecteerde kandidaten worden voorgesteld
 • De kans op de ideale match is groot
 • Er worden tijd, energie en kosten bespaard op eigen werving

Wat drijft ons?

De juiste kandidaat op de juiste plaats: dat is waarom zowel professionals als opdrachtgevers ons feilloos weten te vinden.

Neem gerust contact op om de functie en functie-eisen door te spreken. Wellicht kunnen we direct aan de slag!

Contact opnemen

"*" geeft vereiste velden aan

Toestemming*

Meest recente vacatures

Automation Engineer

Inventariseren, adviseren, programmeren, testen en inbedrijfstellen van de software. Maken van functionele en technische specificaties van machines en productielijnen, ook t.b.v. Innovaties. Bepalen en beheren van standaard componenten, besturings- en communicatiesystemen. Bepalen en beheren van de standaard van HMI en Scada-bedieningen. Bepalen en controleren van veiligheden in de besturingssystemen. Beheren en bewaken van de uitoering van de besturing wanneer deze is uitbesteed bij onze partner. Maken van technische concepten en voorcalculaties t.b.v. de verkoop van niet standaard machine- en of lijnbesturingen.  

Bekijk vacature
 • Utrecht
 • 40 uur per week

Afdelingshoofd Project Engineering

Als Afdelingshoofd Project Engineering stuur je een team aan dat bestaat uit Tekenaar/Constructeurs, Mechanical Engineers, Project Engineers en een Applicatiebeheerder CAD. Als Afdelingshoofd ben je binnen de organisatie het aanspreekpunt voor jouw afdeling, waarbij de focus ligt op de bewaking van de planning en de kwaliteit. De afdeling verder vormgeven en ontwikkelen zowel organisatorisch als ook het team verder ontwikkelen. Het uitvoeren van het personeelsbeleid. Inschatting maken van de uit te voeren werkzaamheden, dit toetsen aan beschikbare capaciteit en dan bewaken van de planning. Contact onderhouden met afdeling Project Management m.b.t.de voortgang. Continu verbeteren van de kwaliteit van het geleverde werk. In samenwerking met de afdeling Product Ontwikkeling het standaardisatie traject uitvoeren en verder vormgeven. Organiseren van ad hoc werkzaamheden.In samenwerking met de afdeling Product Ontwikkeling verbeteringen in onze machines/lijnen omtrent veiligheid, hygiëne, duurzaamheid en betrouwbaarheid vormgeven/doorvoeren.

Bekijk vacature
 • Utrecht
 • 40 uur per week

Automation Engineer (Scheepsbouw)

Deze functie is gericht op het ontwerpen en realiseren van elektrotechnische installaties en besturingen binnen de scheepsbouw. Je hoofdtaak bestaat uit de technische begeleiding en realisatie van een of meerdere projecten zowel lokaal als internationaal. Je begeleidt de projecten van ontwerp tot en met inbedrijfstelling en garantie. Afhankelijk van de situatie kan het voorkomen dat een of meerdere subcontractors delen van de installaties leveren. Technisch inhoudelijke aansturing, zoals het bepalen van de demarcaties en specificaties en het controleren van de toeleveringen, behoren dan tot de taken.De basis van je werkzaamheden bestaat uit het uitwerken van de systeem integratie, opzetten van de specificaties en demarcaties, ontwerpen, programmeren, configureren en onderhouden van installaties en besturingen. Het gaat om zowel standaard als klant specifieke opdrachten. Je bent ondersteunend aan één van onze project managers engineering en rapporteert aan de manager engineering. Naast de theoretische kant is er ook ruimte voor praktische werkzaamheden aan de producten (nieuw, garantie en onderhoud). Door je kennis op het gebied van hardware engineering, automatisering, HMI en SCADA applicaties en Survey-, Hydrografie en GPS systemen ben je een uitstekende adviseur wanneer het gaat om het ontwikkelen van nieuwe (standaard) producten.

Bekijk vacature
 • Utrecht
 • 40 uur per week