Een vacature uitbesteden?

Met een landelijk netwerk van hoogopgeleide technische professionals (hbo en wo) is CO-ingenieurs onmisbaar voor wie technisch personeel zoekt. Wij hebben ons gespecialiseerd in het vinden en bemiddelen van de juiste vakmensen. Onze database bestaat uit een grote groep kandidaten in de werktuigbouwkunde, technische bedrijfskunde en industriële automatisering. Hierdoor kunnen wij in korte tijd schakelen. Als het moet kunnen we vandaag nog aan de slag. Zo helpen wij niet alleen met het invullen van technische vacatures, maar ook met het realiseren van groei.

 • Vacatures worden uitgebreid besproken en gefinetuned
 • Wij raadplegen ons bestand van werkzoekende professionals
 • Alleen door ons geselecteerde kandidaten worden voorgesteld
 • De kans op de ideale match is groot
 • Er worden tijd, energie en kosten bespaard op eigen werving

Wat drijft ons?

De juiste kandidaat op de juiste plaats: dat is waarom zowel professionals als opdrachtgevers ons feilloos weten te vinden.

Neem gerust contact op om de functie en functie-eisen door te spreken. Wellicht kunnen we direct aan de slag!

Contact opnemen

"*" geeft vereiste velden aan

Toestemming*

Meest recente vacatures

Project Engineer Sampling Solutions

Onze klant wil haar team ‘Sampling Solutions’ versterken om haar ambities en verdere groei te realiseren. Voor dit team zijn we op zoek naar een ambitieuze, bevlogen en resultaatgerichte project engineer om opvolging te kunnen geven aan de groei die het team gezamenlijk aan het realiseren is.Je maakt deel uit van ons product team ‘Sampling’ en onder de naam Sampling Solutions fabriceren zij al sinds 1991, toonaangevend en met een internationale oriëntatie, vloeistof- en gas monstername systemen voor de olie & gas, (petro)chemie, energie, food & pharma industrie. Onze producten zijn complete handmatige en automatische monsternames ystemen evenals geïntegreerde analyse systemen, ook voor de opkomende waterstofmarkt. Deze oplossingen leveren we veelal aan petrochemische eindgebruikers en engineering bedrijven en met het team ontwerpen, produceren, verkopen en onderhouden we het gehele sampling productaanbod.Als Project Engineer ben je verantwoordelijk voor de jou toegewezen projecten van ontwerpfase tot aan de oplevering van het systeem:· je vertaalt klantaanvragen en -specificaties naar een passend systeemontwerp;· je maakt een P&ID en - in samenwerking met sales - de (technische) offerte;· bij order leidt je het project;· je bent het eerste aanspreekpunt voor de klant;· je bewaakt het projectbudget en de projectplanning;· je draagt zorg voor de benodigde technische project documenten en procedures;· je stuurt en motiveert collega’s van electrical, inkoop, productie en service;· incidenteel reis je internationaal om meetings of afnames bij te wonen.

Bekijk vacature
 • West
 • 40 uur per week

Hardware engineer Eplan

Je maakt deel uit van het team van 7 hardware engineers en 7 software engineers. Er heerst een goede sfeer binnen het team, het zijn een stel enthousiastelingen, je collega’s. Iedereen gaat met respect met elkaar om en is open. Een lekker direct clubje. Iedere engineer wordt ingezet op het type project dat hij/zij aankan en persoonlijke en technische groei wordt gestimuleerd. De projecten zijn zeer divers zo ontwerp je besturingen aan de boegschroef van een cruiseschip,  on- en offshore kranen, sluizen en bruggen en van grote machinelijnen binnen industriële omgevingen. Jouw werk houdt in:je bespreekt je project met het projectteam en stippelt samen de juiste route uit;je adviseert de sales afdeling, zodat jij vanaf het eerste klantcontact al aangehaakt bent in jouw project;je zet een klantvraag om in een technisch ontwerp, waarna de paneelbouw afdeling jouw ontwerp bouwt. Jij blijft betrokken bij eventuele vragen;je blijft aangelijnd bij je collega’s in het veld, die de inbedrijfstelling verzorgen van jouw ontwerp;je denkt mee met collega’s en werkt aan complete turnkeyprojecten die wereldwijd gerealiseerd worden.

Bekijk vacature
 • Utrecht
 • 40 uur per week

Project Engineer Davids

Binnen deze functie ben jij de verantwoordelijke voor het coördineren van het ontwerp en bouw van de davids waar de boten in hangen. Dit is een functie waarin je nauw samenwerkt met je team en altijd opzoek bent naar de beste vertaling van de wensen van de klant in jou ontwerp. Komt er een nieuwe opdracht binnen komt inventariseer je alle gegevens en zo nodig vraag je deze op bij de klant. Je gaat aan de slag met het ontwerp en hebt hierin nauw contact met de opdrachtgever. Na een goedgekeurd ontwerp zal deze worden gefabriceerd in eigen werkplaats. Je bent bij dit proces betrokken om dit zo soepel mogelijk te laten verlopen. Om de opdracht goed te kunnen afronden draag je zorg voor de nodige documentatie en certificeringen.

Bekijk vacature
 • Gelderland
 • HBO
 • 40 uur per week