Carrière-advies voor hogeropgeleide technici

Ga met ons in gesprek!

De banenkansen in onze sector blijven groeien. Ben jij toe aan een tweede of derde stap in je technische carrière? Of wil je eens iets anders en overweeg je een carrièreswitch? Ga dan eens met CO-ingenieurs in gesprek. Samen zetten wij jouw talenten, maar vooral ook jouw ambities voor de toekomst op een rij. Welke werkzaamheden spreken je aan in je huidige functie, en welke juist niet? Op welke werkervaring en expertise kun je terugvallen? En waar zie jij jezelf over vijf jaar? Pas als we dit glashelder hebben, kijken we naar jouw ideale functie en mogelijkheden in de markt. Dat betekent overigens niet dat je meteen een andere baan moet accepteren, maar met ons ontdek jij wél waar je naar toe wilt.

Vraagt jouw carrière om een nieuwe impuls?

Wat maakt CO-Ingenieurs anders?

Goed luisteren zonder aannames te doen, dat is ons credo. Het draait immers om jouw toekomst. Realizing your ambitions, dát is wat ons wel onderscheidt.

 • Jarenlange ervaring in het verbinden van opdrachtgevers en hoogopgeleide professionals
 • We hebben een groot netwerk in de werktuigbouwkunde, technische bedrijfskunde en industriële automatisering.
 • Wij zijn recht door zee.
 • Prettige communicatie, korte lijnen.
 • Zelfs de kleinste details verdienen bij ons focus

 

Contact opnemen

Meest recente vacatures

Engineer Innovatieve Machinebouw

In de functie als ‘Engineer’ ben je verantwoordelijk voor het uitwerken van klant specifieke dan wel standaard projecten, mede als het technisch definiëren van het product. Dit doe je onder andere door het maken van samenstelling- en detailtekeningen voor installaties. Hierbij houd je rekening met omschreven richtlijnen, veiligheid, betrouwbaar-, onderhoudsvriendelijk- en maakbaarheid van het product.   Tevens verleen je support richting commerciële trajecten aan de hand van het beoordelen van de maakbaarheid en het opstellen van een lay-out tekening. Hierbij word je uitgedaagd om rekening te houden met de eventuele technische beperkingen van klant en leverancier. Tijdens de uitvoering van de projecten sta je aan de zijlijn voor wat betreft de productie, assemblage en installatie van onze producten. Je bent hiermee de verbindende factor tussen diverse afdelingen en communiceert met verschillende stakeholders.

Bekijk vacature
 • Boxmeer
 • 40 uur per week

Lead Mechanical Engineer Food Processing

De lead engineer is veel meer dan alleen engineering. Dit betreft een zeer veelzijdige functie waarin je kennis en ervaring combineert. Je geeft aansturing aan andere binnen het bedrijf en tevens extern. Je bent degene die zorgt voor een goede planning de financiën en je onderhoud het klantcontact. Je geeft technische ondersteuning aan sales, projectmanagement en de productie.

Bekijk vacature
 • Boxmeer
 • 40 uur per week

Hardware Engineer Totaaloplossingen

Je bent zelfstandig ondernemend en collegiaal. En je hebt vanzelfsprekend een grote passie voor techniek. Je bent onderdeel van een multidisciplinair team en bent actief binnen de food, water en maak- en procesindustrie. Je maakt gebruik van het E-Plan P8 tekenpakket.

Bekijk vacature
 • Apeldoorn
 • 40 uur per week