Carrière-advies voor hogeropgeleide technici

Ga met ons in gesprek!

De banenkansen in onze sector blijven groeien. Ben jij toe aan een tweede of derde stap in je technische carrière? Of wil je eens iets anders en overweeg je een carrièreswitch? Ga dan eens met CO-ingenieurs in gesprek. Samen zetten wij jouw talenten, maar vooral ook jouw ambities voor de toekomst op een rij. Welke werkzaamheden spreken je aan in je huidige functie, en welke juist niet? Op welke werkervaring en expertise kun je terugvallen? En waar zie jij jezelf over vijf jaar? Pas als we dit glashelder hebben, kijken we naar jouw ideale functie en mogelijkheden in de markt. Dat betekent overigens niet dat je meteen een andere baan moet accepteren, maar met ons ontdek jij wél waar je naar toe wilt.

Vraagt jouw carrière om een nieuwe impuls?

Wat maakt CO-Ingenieurs anders?

Goed luisteren zonder aannames te doen, dat is ons credo. Het draait immers om jouw toekomst. Realizing your ambitions, dát is wat ons wel onderscheidt.

 • Jarenlange ervaring in het verbinden van opdrachtgevers en hoogopgeleide professionals
 • We hebben een groot netwerk in de werktuigbouwkunde, technische bedrijfskunde en industriële automatisering.
 • Wij zijn recht door zee.
 • Prettige communicatie, korte lijnen.
 • Zelfs de kleinste details verdienen bij ons focus

 

Contact opnemen

Meest recente vacatures

Project Engineer Sampling Solutions

Onze klant wil haar team ‘Sampling Solutions’ versterken om haar ambities en verdere groei te realiseren. Voor dit team zijn we op zoek naar een ambitieuze, bevlogen en resultaatgerichte project engineer om opvolging te kunnen geven aan de groei die het team gezamenlijk aan het realiseren is.Je maakt deel uit van ons product team ‘Sampling’ en onder de naam Sampling Solutions fabriceren zij al sinds 1991, toonaangevend en met een internationale oriëntatie, vloeistof- en gas monstername systemen voor de olie & gas, (petro)chemie, energie, food & pharma industrie. Onze producten zijn complete handmatige en automatische monsternames ystemen evenals geïntegreerde analyse systemen, ook voor de opkomende waterstofmarkt. Deze oplossingen leveren we veelal aan petrochemische eindgebruikers en engineering bedrijven en met het team ontwerpen, produceren, verkopen en onderhouden we het gehele sampling productaanbod.Als Project Engineer ben je verantwoordelijk voor de jou toegewezen projecten van ontwerpfase tot aan de oplevering van het systeem:· je vertaalt klantaanvragen en -specificaties naar een passend systeemontwerp;· je maakt een P&ID en - in samenwerking met sales - de (technische) offerte;· bij order leidt je het project;· je bent het eerste aanspreekpunt voor de klant;· je bewaakt het projectbudget en de projectplanning;· je draagt zorg voor de benodigde technische project documenten en procedures;· je stuurt en motiveert collega’s van electrical, inkoop, productie en service;· incidenteel reis je internationaal om meetings of afnames bij te wonen.

Bekijk vacature
 • West
 • 40 uur per week

Hardware engineer Eplan

Je maakt deel uit van het team van 7 hardware engineers en 7 software engineers. Er heerst een goede sfeer binnen het team, het zijn een stel enthousiastelingen, je collega’s. Iedereen gaat met respect met elkaar om en is open. Een lekker direct clubje. Iedere engineer wordt ingezet op het type project dat hij/zij aankan en persoonlijke en technische groei wordt gestimuleerd. De projecten zijn zeer divers zo ontwerp je besturingen aan de boegschroef van een cruiseschip,  on- en offshore kranen, sluizen en bruggen en van grote machinelijnen binnen industriële omgevingen. Jouw werk houdt in:je bespreekt je project met het projectteam en stippelt samen de juiste route uit;je adviseert de sales afdeling, zodat jij vanaf het eerste klantcontact al aangehaakt bent in jouw project;je zet een klantvraag om in een technisch ontwerp, waarna de paneelbouw afdeling jouw ontwerp bouwt. Jij blijft betrokken bij eventuele vragen;je blijft aangelijnd bij je collega’s in het veld, die de inbedrijfstelling verzorgen van jouw ontwerp;je denkt mee met collega’s en werkt aan complete turnkeyprojecten die wereldwijd gerealiseerd worden.

Bekijk vacature
 • Utrecht
 • 40 uur per week

Project Engineer Davids

Binnen deze functie ben jij de verantwoordelijke voor het coördineren van het ontwerp en bouw van de davids waar de boten in hangen. Dit is een functie waarin je nauw samenwerkt met je team en altijd opzoek bent naar de beste vertaling van de wensen van de klant in jou ontwerp. Komt er een nieuwe opdracht binnen komt inventariseer je alle gegevens en zo nodig vraag je deze op bij de klant. Je gaat aan de slag met het ontwerp en hebt hierin nauw contact met de opdrachtgever. Na een goedgekeurd ontwerp zal deze worden gefabriceerd in eigen werkplaats. Je bent bij dit proces betrokken om dit zo soepel mogelijk te laten verlopen. Om de opdracht goed te kunnen afronden draag je zorg voor de nodige documentatie en certificeringen.

Bekijk vacature
 • Gelderland
 • HBO
 • 40 uur per week