Werken bijVuicon Engineering BV

Voor onze klant gevestigd in Capelle aan den IJssel zijn wij op zoek naar jou als Design Engineer. Heb je zin in een uitdaging in het vervaardigen van grote constructies in de mechanische en maritieme sector? Hecht jij waarde aan werken in een gemotiveerd team met humor, dan is deze baan echt iets voor jouw. Wij zijn momenteel 30 man groot en sterk groeiende. Meebouwen aan het succes en verdere groei?

Vacatures bij Vuicon Engineering BV

Junior Design Engineer

Als Design Engineer heb je een veelzijdige, maar bovenal, uitdagende functie. Als de klant komt met een technische uitdaging of probleem, bedenk jij zelfstandig of in teamverband welke oplossing wij kunnen bieden. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het vertalen van de conceptuele klantvraag naar een (integraal) technisch eindontwerp, welke in onze eigen werkplaats gemaakt gaat worden. Je komt te werken in een dynamische omgeving waarbij je betrokken bent bij diverse uitdagende projecten in de mechanische en maritieme sector. Als persoon ben je stressbestendig, proactief en in staat om snel problemen op te lossen. Je kunt zowel zelfstandig opereren als goed in teamverband samen werken. Je bent nieuwsgierig en creatief en je houdt ervan om technische uitgedaagd te worden, waarbij je altijd gaat voor het best haalbare resultaat.Activiteiten:· Ontwerpen van constructies en maken van productietekeningen in een dynamisch en jong team;· Ontwerpen van systemen, zelfstandig of in teamverband;· Ondersteuning geven bij het maken van offertes;· Controleren op haalbaarheid door handberekening uit te voeren;· Bewust en assertief meedenken in optimalisatie van kwaliteit en oplossingen;· Samen met de klant altijd zoeken naar een passende oplossing.

Bekijk vacature
  • Ambitions! junior Talenten vacatures

Project Engineer Mechanical Offshore & Maritiem

Als Project Engineer Mechanical heb je een veelzijdige, maar bovenal, uitdagende functie. Je bent van begin tot eind betrokken bij jouw projecten. Hierbij hou je je bezig met ontwerpen, plannen, overleggen, voorbereiden, inkopen en het overzicht bewaren. Jouw werkzaamheden zijn dus heel afwisselend. Je hebt veel contact met alle betrokken partijen. De eindklant, onderaannemers, toeleveranciers, maar ook met alle betrokken interne collega’s. Je bent de schakel tussen de werkplaats en de engineeringsafdeling. Door jouw technische kennis en inzicht zorg jij ervoor dat wat er bedacht en ontworpen is, ook in de praktijk werkt zoals het is bedoeld. Als persoon ben je stressbestendig, proactief en in staat om snel problemen op te lossen. Zeker wanneer er bijvoorbeeld tegelijkertijd meerdere projecten zijn en werkzaamheden plaatsvinden.Activiteiten:· Betrokken bij het ontwerpen van constructies en maken van productietekeningen in een dynamisch en jong team;· Ontwerpen van systemen, zelfstandig of met behulp van leveranciers;· Leidinggeven aan je projectgroep;· Het opstellen van projectplanningen;· Verantwoordelijk voor budget(bewaking) en toezien op inkoop;· Ondersteuning geven bij het maken van offertes;· Controleren op bouwkundige haalbaarheid door handberekening uit te voeren;· Bewustzijn en assertief denken in optimalisatie van kwaliteit, oplossingen en operaties;· Interactief communiceren met alle betrokken partijen;· Samen met de klant altijd zoeken naar een passende oplossing.

Bekijk vacature
  • Vlaardingen

Project Controller

Als Project Controller heb je een functie met veel verantwoordelijkheid en uitdaging. Jij bent de schakel tussen de projectteams, engineering en de financiële administratie. Je stuurt in deze functie op de planning, inkoop en budgetten. Door jouw expertise weet jij de projecten in goede financiële banen te leiden. Je komt te werken in een dynamische omgeving waarbij je betrokken bent bij diverse uitdagende projecten in de mechanische en maritieme sector. Als persoon ben je stressbestendig, proactief en in staat om snel problemen op te lossen. Je bent creatief en proactief en je weet als geen ander wanneer iets slimmer, beter en/of goedkoper kan, zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen. Activiteiten:· Opstellen en bewaken van het budget en de financiële planning voor diverse projecten;· Bijhouden van de financiële administratie, financiële beheersing van projecten en/of contracten;· Verantwoordelijk voor de inkoop;· Gevraagd (en ongevraagd) inzicht geven met betrekking tot de financiën aan het management;· Verzorgen van periodieke financiële- en management voortgangsrapportages;· Verantwoordelijk voor risicomanagement;· Ondersteuning geven bij het maken van offertes;· Bewust en assertief meedenken in optimalisatie van kwaliteit en oplossingen;

Bekijk vacature
  • Vlaardingen