Werken bijSenro BV

Bijdragen aan een circulaire leefomgeving… Dat is waar het om draait bij Senro B.V.

Senro ontwerpt en produceert sorteerinstallaties en machines voor de recyclingindustrie en aanverwante sectoren. Iedere sorteerinstallatie ontwerpen ze geheel klant specifiek. Daarbij spelen ze continu in op de alsmaar veranderende wensen en eisen vanuit de markt en regelgeving, ten aanzien van het herwinnen van grondstoffen. Alles vindt onder een dak plaats…….van ontwerp, opbouw machines, test tot met oplevering bij klant. Je ziet wat gebouwd wordt. 

Senro kenmerkt zich door een professionele, informele, pragmatische, en resultaatgerichte bedrijfscultuur. Ze zijn vindingrijk, oplossingsgericht en doen wat nodig/verstandig is. De medewerkers zijn zelfstandig, betrokken en verantwoordelijk en krijgen veel ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling.

De slogan van Senro: Together we sort it! 

Wordt dit ook jouw slogan?

Internationaal actief

Circa 60 medewerkers

Informele cultuur

Regio Twente

Ze zijn vindingrijk, oplossingsgericht en doen wat nodig/verstandig is. De medewerkers zijn zelfstandig, betrokken en verantwoordelijk en krijgen veel ruimte voor eigen initiatief! Mart van Moddit

Vacatures bij Senro BV

Projectleider Recycling

Als projectleider heb jij de leiding over projecten, vanaf opdracht tot en met turn-key oplevering, in binnen- en buitenland. Zowel technisch als financieel draag je verantwoording over de aan jou toegewezen projecten, en werk je nauw samen met opdrachtgevers, leveranciers, en diverse afdelingen, om het project succesvol en tijdig te realiseren. Je anticipeert tijdig op eventuele risico’s en onvoorziene ontwikkelingen, en je bewaakt het meer- en minderwerk. Naast het managen van projecten denk je continu mee over verbeteringen in projecten. Jouw werkdag:Je bent leading in een aantal projecten en vertaalt klantwens naar werkelijkheid Je stelt de lay-out en technische specificaties opJe ondersteunt Engineering in de technische uitvoeringJe stelt diverse planningen op en monitort continu de voortgang en grijpt in waar nodigJe onderhandelt met leveranciers over ‘long-lead items’ waaronder deelmachines en besturing, en je verzorgt de inkoop hiervan Je houdt het meer- en minderwerk bij en onderhandelt hierover met de klantJe draagt zorg voor een efficiënte en veilige opbouw ter plekke bij de klant Je handelt garantie kwesties af, alsook aftersales en serviceJe rapporteert aan sales en management

Bekijk vacature
  • Overijssel
  • HBO

Junior Project Engineer Recycling

Als Project Engineer ben je van begin tot eind betrokken bij de projecten die we voor onze klanten mogen uitvoeren, in binnen- en buitenland. Je draagt verantwoordelijkheid over de technische aspecten van de projecten waaraan je werkt of waarin je de lead hebt. Hierbij neem je kosten en efficiency continu in acht, stel je zelf doelen, en zorg je voor een tijdige oplevering van tekeningen met bijbehorende stuklijsten. Op basis van voortschrijdend inzicht voer je (lay-out) wijzigingen door en communiceer je hierover met klanten in samenspraak met project leiding. Tevens behoud je overzicht over eventueel meerwerk. Je werkt nauw samen met opdrachtgevers, leveranciers, en diverse afdelingen binnen Senro, en je wordt geacht mee te denken over verbeteringen ten aanzien van producten en processen. Jouw werkdag Je ontwerpt complete (sorteer)installaties, en deelmachinesJe maakt of draagt bij aan offerte layout tekeningenJe hebt contact met klanten, leveranciers en interne afdelingenJe ondersteunt inkoop, verkoop, projectleiding, productieafdelingen, en montage ploegenJe werkt productie tekeningen uit en ziet toe op uitvoerbaarheidJe her-ontwerpt producten o.b.v. actualiteit en denkt pro-actief mee in process redesignJe voert minder complexe sterkte berekeningen uit of coördineert de uitbesteding ervanJe draagt bij in garantiekwesties en kwaliteitsvraagstukken Waar ben jij sterk in? Je bent een gedreven techneut met een groot verantwoordelijkheidsgevoel die resultaat gericht te werk gaat. Jouw technisch inzicht en analytische denkwijze stellen jou in staat alle technische aspecten van (sorteer)installaties te overzien en te fungeren als intermediair binnen je team en andere afdelingen. Je ziet toe op kosten, kwaliteit en levertijd, en kunt omgaan met de bijbehorende spanningsvelden. Daarnaast ben je creatief, georganiseerd, en oplossingsgericht en heb je oog voor de klant, het team en de teamleden.

Bekijk vacature
  • Ambitions! junior Talenten vacatures

Sales Engineer

Als Sales Engineer bied jij technische en commerciële ondersteuning bij klantvragen en vertaal je aanvragen naar passende offertes. Je managet de verwachtingen van de klant, en je kadert de projectscope duidelijk af. Je bent van begin tot eind betrokken bij grootschalige projecten, en je ziet toe op een correcte realisatie binnen de gestelde termijn en budget. De interne overdracht aan projectleiding en engineering doe je duidelijk en gestructureerd, en je blijft gedurende realisatie fungeren als vraagbaak. Samen met de projectleider bewaak je het meer- en minderwerk, en onderhandel je hierover met de klant. Tijdig anticiperen op eventuele risico’s en onvoorziene ontwikkelingen is van belang.Jouw werkdag:Je vertaalt klantwensen naar ontwerp- en productspecificatiesJe voorziet Engineering van informatie ten behoeve van lay-out tekeningenJe maakt kostprijscalculaties en stelt op basis daarvan een offerte samenJe volgt offertes op en vergaart marktinformatieJe draagt zorg voor een correcte overdracht van het project en bijbehorend dossierJe hebt veelvuldig klantcontact en je reist af en toe naar (internationale) klantenJe onderhoud klantrelaties, en identificeert nieuwe klanten en marktgebiedenJe biedt aftersales zaken aan, waaronder spare partsWaar ben jij sterk in?Je bent klant- en resultaatgericht en een volwaardige (technische) gesprekspartner voor klanten en collega’s. Verder ben je creatief, georganiseerd, en communicatief sterk. Een echte teamspeler, die motiveert en denkt in oplossingen. Met jouw proactieve houding weet je het vertrouwen te winnen van onze klanten. Je ziet toe op kosten, kwaliteit en levertijd, en kunt omgaan met de bijbehorende spanningsvelden.

Bekijk vacature
  • Overijssel

Planner & Outsourcer

Als planner & outsourcer ben jij medeverantwoordelijk voor de planning van onze projecten en het behalen van deadlines en doelstellingen. Je beslist samen met je collega’s hoe de orderstroom ordelijk en efficiënt verloopt zodat voldaan wordt aan de gestelde interne en externe leverdata. Je communiceert duidelijk met de betrokken afdelingen en met leveranciers. Gevraagd en ongevraagd adviseer je over de planning en voortgang. Dit alles doe je met behulp van een state-of-the-art ERP systeem, in een zeer prettige en collegiale werksfeer. In deze veelzijdige functie draag je in grote mate bij aan het verwezenlijken van de wensen van onze klanten. Je verzorgt de gehele bedrijfsplanning met onderliggende afdelingsplanningen en projectplanningenJe verwerkt nauwkeurig de gemaakte keuzes in het Trimergo ERP systeemJe doet uitbestedingen van primaire bewerkingen en conserveringenJe werkt nauw samen met de projectmanagers, inkopers en productieafdelingenJe bewaakt de voortgang bij leveranciers en waarborgt tijdige leverantiesJe voorziet de organisatie van informatie omtrent voortgang en planningJe onderhoud en legt contacten met leveranciers

Bekijk vacature
  • Overijssel
  • 40 uur per week

Junior Werkvoorbereider-Inkoper

Je bent verantwoordelijk voor een tijdige en correcte verwerking van materiaalbehoeftes uit stuklijsten van tekeningen. Om te kunnen voldoen aan de interne en externe leverdata, draag je zorg voor een tijdige belevering van inkoopdelen en uitbestede bewerkingen als bijv. kanten, lassen, draaien, frezen, en conserveren. Als spin in het web communiceer je met leveranciers en met diverse interne afdelingen als Engineering, Projectleiding, Assemblage, en Productie. Daarbij adviseer je over verkrijgbaarheid, kosten, levertijd en planning & voortgang. Dit alles doe je met behulp van een ERP-systeem, in een zeer prettige en collegiale werksfeer. In deze veelzijdige functie draag je in grote mate bij aan het verwezenlijken van de wensen van onze klanten.Jouw werkdag:Je inventariseert behoeftes op basis van tekeningen en bestekJe besteld inkoopdelen, doet uitbestedingen en waarborgt tijdige leverantiesJe zorgt voor een nauwkeurige en duidelijke registratie in het ERP-systeemJe communiceert met leveranciers en informeert (proactief) diverse interne afdelingenOp termijn onderhandel je met leveranciers over prijzen en levertijdenWaar ben jij sterk in?Je bent behulpzaam, nauwkeurig, betrokken, en doelgericht. Je hebt technisch inzicht en je werkt kostenbewust met oog voor kwaliteit. Je weet het overzicht te behouden door jouw georganiseerde en gestructureerde werkwijze. Zowel mondeling als schriftelijk ben je communicatief vaardig. Je hebt een proactieve houding waarbij je in oplossingen denkt en zaken gedaan weet te krijgen.

Bekijk vacature
  • Overijssel