Werken bijConsmema B.V.

Over ons
CONSMEMA, sinds 1924
CONSMEMA is al ruim 90 jaar toeleverancier van hoogwaardige producten en doordachte oplossingen in staal, aluminium en RVS. Wij zijn een all-round partner voor het bedenken van oplossingen alsook het leveren van efficiënt en kwalitatief productiewerk. Wij ontzorgen opdrachtgevers in diverse sectoren met onze klantgerichte en pragmatische aanpak: van engineering in 3D tot (complexe) lasconstructies, mechanische plaatbewerking, constructiewerk en verspanende bewerkingen. Op basis van efficiency en kwaliteit vormt CONSMEMA de perfecte match tussen mens en machine.
Veelzijdige professionals
CONSMEMA investeert voortdurend in nieuwe technologie en apparatuur voor de modernste en meest efficiënte productieprocessen. Dit stelt onze veelzijdige professionals in staat om middels gestroomlijnde productie een hoogwaardige kwaliteit en optimale doorlooptijden te realiseren. Dankzij de innovatieve kracht van onze engineering, gecombineerd met de inzet van 3D tekenprogramma’s, weten we steeds weer slimme en solide antwoorden te creëren op complexe vraagstukken. Ook voor efficiënt (uitvoerend) productiewerk bent u bij ons aan het juiste adres. CONSMEMA beheerst het gehele proces van engineering tot productie, montage, service en onderhoud.
Certificeringen
Wij zijn ISO 9001, EN 1090-1 en ISO 3834-2 gecertificeerd. Complexe lasconstructies voeren we uit onder EN-ISO 15614-1, EN-ISO 9606-1 (voorheen EN 287-1), ASME IX, AWS D1.1 en AWS D1.2 certificeringen.

CONSMEMA maakt deel uit van THE MACHINERY GROUP.

Vacatures bij Consmema B.V.

Technisch Commercieel Projectleider

Calculeer je offertes, breng je offertes uit en coördineer je de uitvoering van je projecten vanaf ontwikkeling tot aan de oplevering;Heb je nauw contact met alle betrokkenen en natuurlijk hou jij je concurrenten in de gaten en weet waar kansen liggen; Zorg je ervoor dat de vraag van de opdrachtgever goed wordt vertaald en je collega’s aan de slag kunnen;Voer je overleg met de klanten en toeleveranciers;Verzorg je tevens de inkoop en uitbestedingen;Ben je verantwoordelijk voor een goed projectverloop;Heb je een commerciële drive voor het binnenhalen van meerwerk en nieuwe projecten;Bewaak je tijdens projecten de planning, het budget en de kwaliteit.

Bekijk vacature
  • Gelderland

Lead Engineer (Aankomend)

Als (aankomend) lead engineer ben je verantwoordelijk voor het mechanisch ontwerp binnen innovatieve projecten van met name Consmema en KTB. In een vroeg stadium van het project denk je mee met sales over een haalbaar concept. Na opdracht zet je dit om in een passend ontwerp dat je afgestemd met opdrachtgever en leverancier. Het ontwerp werk je met het projectteam uit tot compleet constructiedossier, waarbij je als sparringpartner sturing geeft en instaat voor kwaliteit en resultaat.Uitvoeren van 3D ontwerpen en onderbouwingen Onderhouden van contact met opdrachtgevers en projectleiders over planning, wijzigingen en mogelijkheden. Coördineren van engineeringwerkzaamheden door het projectteam volgens planning Bewaken van engineering budget en planning van technische vraagstukken binnen de verschillende ontwerpfasen

Bekijk vacature
  • Overijssel