Werken bijCO-Ingenieurs

Vacatures bij CO-Ingenieurs

Consultant

Werken bij CO-Ingenieurs betekent dat je een passie hebt voor het werken met mensen. Je herkent talent en ambities door het houden van carrière-advies gesprekken met nieuwe medewerkers en weet deze aan je te binden. Middels relatiebeheer van bestaande klanten en acquisitie van nieuwe klanten weet jij feilloos wat er speelt en waar de behoeftes m.b.t. invulling van vacatures en projecten liggen. Je denkt actief mee en weet met enthousiasme vraag en aanbod bij elkaar te brengen. Zelfstandig en samenwerkend weet jij van jouw regio een succes te maken.

Bekijk vacature
  • Interne vacature CO-Ingenieurs BV

Recruiter-Arbeidsmarktspecialist

Nieuwe functie! Er is veel ruimte om naar eigen inzicht en invulling de gelegde basis uit te bereiden waar het gaat om recruitment, arbeidsmarkt-communicatie, social mediacampagnes en analyses. Actief vanuit ons hoofdkantoor in Apeldoorn weet met je recruitment ervaring mensen op een positieve wijze te benaderen en te enthousiasmeren voor onze opdrachten/vacatures. Deze opdrachten komen van toonaangevende klanten in Nederland. Je houdt zelf sollicitatie en carrière-advies gesprekken op kantoor of je plant ze in voor de senior consultants. Je bent creatief en actief in het bedenken van campagnes, verzorgd de arbeidsmarktcommunicatie en maakt analyses. Je onderhoud de contacten intern met het recruitment team van ons zusterbedrijf TCPM Ingenieurs & Adviseurs en waar nodig met externe opleidingen en leveranciers.

Bekijk vacature
  • Interne vacature CO-Ingenieurs BV

Business Unit Consultant

Jij bent in staat om de businessunit te laten groeien, jij bent de kartrekker en sturende factor. Je krijgt de mogelijkheid om verder te bouwen aan je eigen team. Je bent o.a. verantwoordelijk voor het maken van relatie-beheerplannen en new business development. Van daaruit geef je succesvol invulling aan de verkregen opdrachten. Je houdt carrière-advies gesprekken met nieuwe medewerkers van wie je de talenten en ambities herkent voor je klanten. Jij weet feilloos wat er speelt en waar de behoeftes m.b.t. invulling van vacatures en projecten liggen. Je denkt actief mee en weet met enthousiasme vraag en aanbod bij elkaar te brengen. Werken bij CO-Ingenieurs betekent dat je een passie hebt voor het werken met mensen.   

Bekijk vacature
  • Interne vacature CO-Ingenieurs BV

Junior Project Engineer CO!

Als projectengineer bij CO-Ingenieurs ben je betrokken bij diverse projecten binnen de (speciaal) machinebouw, automotiv, agri, food, scheepsbouw en sustainable energy. In deze veelzijdige functie neem je de verantwoording voor de technisch uitvoering van je project. Nieuwe opdracht? Jij zet allereerst de puntjes op de i wat betreft de technische specificaties. Daarna zet je het concept op in 3D en werkt mee aan de realisatie. Afhankelijk van de omvang van het project werk je zelfstandig of in een projectteam. Je verantwoording hoeft niet op te houden bij de afdeling engineering: Mocht blijken dat er tijdens de realisatie technische vragen of problemen zijn, dan los je die voortvarend op. Een veelzijdig afwisselende functie met volop ontwikkel-mogelijkheden.Een vaste baan bij CO-Ingenieurs met interne groei en ontwikkel-mogelijkheden. Een uitstekend salaris en de keuze in eigen secundaire arbeidsvoorwaarden. Smart carrière 4.0 program. De keuze om bij onze opdrachtgevers in dienst te gaan als jij dat wil.Meer dan 30 jaar netwerk en ervaring binnen de industrie.  Onze expertise, wij komen we zelf uit de techniek en snappen wat jij belangrijk vindt.  Persoonlijke begeleiding, volop ontwikkelmogelijkheden is bij ons een vanzelfsprekendheid.

Bekijk vacature
  • Ambitions! junior Talenten vacatures