Scrollen

Werken bijTCPM Ingenieurs en Adviseurs

Al ruim 30 jaar is TCPM als advies- en ingenieursbureau toonaangevend op het gebied van complete en integrale oplossingen voor industriële opdrachtgevers. Vanuit hun expertises beantwoorden ze complexe vraagstukken, waarborgen we de veiligheid en coördineren we uitdagende processen. Door grenzen te verleggen, stimuleren we een industrie die continu in ontwikkeling is.

Vacatures bij TCPM Ingenieurs en Adviseurs

Mechanical Engineer

Als mechanical engineer ben je verantwoordelijk voor het ontwerp, berekenen en construeren van (complexe) machines en producten waarbij de focus ligt op het volledig productierijp maken van mechanische (deel)concepten. Je rapporteert veelal aan een (hoofd)constructeur of lead engineer. Je taken bestaan voornamelijk uit engineeringswerk. Denk hierbij aan het maken en verwerken van de technische eisen in het ontwerp, materiaalkeuze en selectie ten aanzien van specificaties, berekenen van constructies en onderdelen. Als je aan een project werkt, denk je graag in oplossingen. De duur van een project is gemiddeld 6 tot 18 maanden. Meestal ben je bezig met het ontwikkelen van onderdelen voor nieuwe machines of optimalisatievraagstukken. De ene keer werk je misschien wel aan een verpakkingsmachine en in je volgende project engineer je een deel van een windturbine.

Bekijk vacature
  • Gelderland

Project Engineer

Complexe technische projecten. Daarmee houd je je bezig binnen deze vacature van project engineer bij TCPM. Op locatie bij 1 van onze opdrachtgevers, bij jou in de buurt. en je gaat niet voor half werk. Je werkt aan het ontwerp van machines, productiemiddelen of onderdelen hiervan. Vaak doe je dat in multidisciplinaire teams, waarbij je collega's van elektrotechniek en software engineering aanhaken. Je bent onder andere verantwoordelijk voor het zelfstandig leiden van projecten, ontwerpen, berekenen en construeren van machines, het waarborgen van de kwaliteit en voortgang van de projecten en het onderhouden van contacten met leveranciers.

Bekijk vacature
  • Gelderland