Scrollen

Werken bijSenro BV

Bijdragen aan een circulaire leefomgeving... Dat is waar het om draait bij Senro B.V.

Senro ontwerpt en produceert sorteerinstallaties en machines voor de recyclingindustrie en aanverwante sectoren. Iedere sorteerinstallatie ontwerpen ze geheel klant specifiek. Daarbij spelen ze continu in op de alsmaar veranderende wensen en eisen vanuit de markt en regelgeving, ten aanzien van het herwinnen van grondstoffen. Alles vindt onder een dak plaats.......van ontwerp, opbouw machines, test tot met oplevering bij klant. Je ziet wat gebouwd wordt.

Senro kenmerkt zich door een professionele, informele, pragmatische, en resultaatgerichte bedrijfscultuur. Ze zijn vindingrijk, oplossingsgericht en doen wat nodig/verstandig is. De medewerkers zijn zelfstandig, betrokken en verantwoordelijk en krijgen veel ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling.

De slogan van Senro: Together we sort it!

Wordt dit ook jouw slogan?

Internationaal actief

Circa 60 medewerkers

Informele cultuur

Regio Twente

Ze zijn vindingrijk, oplossingsgericht en doen wat nodig/verstandig is. De medewerkers zijn zelfstandig, betrokken en verantwoordelijk en krijgen veel ruimte voor eigen initiatief! Peter Brouwer

Vacatures bij Senro BV

Planner & Outsourcer

Als planner & outsourcer ben jij medeverantwoordelijk voor de planning van onze projecten en het behalen van deadlines en doelstellingen. Je beslist samen met je collega’s hoe de orderstroom ordelijk en efficiënt verloopt zodat voldaan wordt aan de gestelde interne en externe leverdata. Je communiceert duidelijk met de betrokken afdelingen en met leveranciers. Gevraagd en ongevraagd adviseer je over de planning en voortgang. Dit alles doe je met behulp van een state-of-the-art ERP systeem, in een zeer prettige en collegiale werksfeer. In deze veelzijdige functie draag je in grote mate bij aan het verwezenlijken van de wensen van onze klanten. Je verzorgt de gehele bedrijfsplanning met onderliggende afdelingsplanningen en projectplanningenJe verwerkt nauwkeurig de gemaakte keuzes in het Trimergo ERP systeemJe doet uitbestedingen van primaire bewerkingen en conserveringenJe werkt nauw samen met de projectmanagers, inkopers en productieafdelingenJe bewaakt de voortgang bij leveranciers en waarborgt tijdige leverantiesJe voorziet de organisatie van informatie omtrent voortgang en planningJe onderhoud en legt contacten met leveranciers

Bekijk vacature
  • Overijssel
  • 40 uur per week

Junior Project Engineer Recycling

Als Project Engineer ben je van begin tot eind betrokken bij de projecten die we voor onze klanten mogen uitvoeren, in binnen- en buitenland. Je draagt verantwoordelijkheid over de technische aspecten van de projecten waaraan je werkt of waarin je de lead hebt. Hierbij neem je kosten en efficiency continu in acht, stel je zelf doelen, en zorg je voor een tijdige oplevering van tekeningen met bijbehorende stuklijsten. Op basis van voortschrijdend inzicht voer je (lay-out) wijzigingen door en communiceer je hierover met klanten in samenspraak met project leiding. Tevens behoud je overzicht over eventueel meerwerk. Je werkt nauw samen met opdrachtgevers, leveranciers, en diverse afdelingen binnen Senro, en je wordt geacht mee te denken over verbeteringen ten aanzien van producten en processen. Jouw werkdag Je ontwerpt complete (sorteer)installaties, en deelmachinesJe maakt of draagt bij aan offerte layout tekeningenJe hebt contact met klanten, leveranciers en interne afdelingenJe ondersteunt inkoop, verkoop, projectleiding, productieafdelingen, en montage ploegenJe werkt productie tekeningen uit en ziet toe op uitvoerbaarheidJe her-ontwerpt producten o.b.v. actualiteit en denkt pro-actief mee in process redesignJe voert minder complexe sterkte berekeningen uit of coördineert de uitbesteding ervanJe draagt bij in garantiekwesties en kwaliteitsvraagstukken Waar ben jij sterk in? Je bent een gedreven techneut met een groot verantwoordelijkheidsgevoel die resultaat gericht te werk gaat. Jouw technisch inzicht en analytische denkwijze stellen jou in staat alle technische aspecten van (sorteer)installaties te overzien en te fungeren als intermediair binnen je team en andere afdelingen. Je ziet toe op kosten, kwaliteit en levertijd, en kunt omgaan met de bijbehorende spanningsvelden. Daarnaast ben je creatief, georganiseerd, en oplossingsgericht en heb je oog voor de klant, het team en de teamleden.

Bekijk vacature
  • Ambitions! junior Talenten vacatures

Junior Werkvoorbereider-Inkoper

Je bent verantwoordelijk voor een tijdige en correcte verwerking van materiaalbehoeftes uit stuklijsten van tekeningen. Om te kunnen voldoen aan de interne en externe leverdata, draag je zorg voor een tijdige belevering van inkoopdelen en uitbestede bewerkingen als bijv. kanten, lassen, draaien, frezen, en conserveren. Als spin in het web communiceer je met leveranciers en met diverse interne afdelingen als Engineering, Projectleiding, Assemblage, en Productie. Daarbij adviseer je over verkrijgbaarheid, kosten, levertijd en planning & voortgang. Dit alles doe je met behulp van een ERP-systeem, in een zeer prettige en collegiale werksfeer. In deze veelzijdige functie draag je in grote mate bij aan het verwezenlijken van de wensen van onze klanten.Jouw werkdag:Je inventariseert behoeftes op basis van tekeningen en bestekJe besteld inkoopdelen, doet uitbestedingen en waarborgt tijdige leverantiesJe zorgt voor een nauwkeurige en duidelijke registratie in het ERP-systeemJe communiceert met leveranciers en informeert (proactief) diverse interne afdelingenOp termijn onderhandel je met leveranciers over prijzen en levertijdenWaar ben jij sterk in?Je bent behulpzaam, nauwkeurig, betrokken, en doelgericht. Je hebt technisch inzicht en je werkt kostenbewust met oog voor kwaliteit. Je weet het overzicht te behouden door jouw georganiseerde en gestructureerde werkwijze. Zowel mondeling als schriftelijk ben je communicatief vaardig. Je hebt een proactieve houding waarbij je in oplossingen denkt en zaken gedaan weet te krijgen.

Bekijk vacature
  • Overijssel