Een duurzame groei van jouw carrière

De technische industrie is constant in ontwikkeling. Innovaties volgen elkaar in razend tempo op, als professional in dit werkveld kan jij niet achterblijven. Met het CO smart carrière 4.0 program ondersteunt CO-Ingenieurs je met een persoonlijk traject van coaching, trainingen en opleidingen. Hierbij staan verbinden, jezelf leren kennen, innoveren, uitdagen en ontwikkelen centraal.

Dus wil jij uitblinken in je vakgebied en ben je nieuwsgierig naar nieuwe technieken, vaardigheden en werkomgevingen? Dan is CO er voor jou!

Vanuit een zestal fases maken we jouw ambities concreet en werken we samen aan duurzame groei van je carrière:
1) Persoonlijke kennismaking & een carrrière-adviesgesprek
2) Starten bij CO-Ingenieurs (vast contact) en direct aan de slag bij één van onze opdrachtgevers
3) Masterclass Smart Industry 4.0
4) Persoonlijke coaching, intervisie, vakinhoudelijke trainingen en opleidingen obv vereiste competenties en jouw behoeften
5) Ontwikkel- en doorgroeifase
6) Toekomstplan

Per jaar ontvang je een opleiding- en ontwikkelbudget, vrij te besteden binnen het educatiepakket van CO-Ingenieurs.
Deze trainingen worden collectief of individueel gegeven op ons hoofdkantoor te Apeldoorn.

Junior Project Engineer CO!

Als projectengineer bij CO-Ingenieurs ben je betrokken bij diverse projecten binnen de (speciaal) machinebouw, automotiv, agri, food, scheepsbouw en sustainable energy. In deze veelzijdige functie neem je de verantwoording voor de technisch uitvoering van je project. Nieuwe opdracht? Jij zet allereerst de puntjes op de i wat betreft de technische specificaties. Daarna zet je het concept op in 3D en werkt mee aan de realisatie. Afhankelijk van de omvang van het project werk je zelfstandig of in een projectteam. Je verantwoording hoeft niet op te houden bij de afdeling engineering: Mocht blijken dat er tijdens de realisatie technische vragen of problemen zijn, dan los je die voortvarend op. Een veelzijdig afwisselende functie met volop ontwikkel-mogelijkheden.Een vaste baan bij CO-Ingenieurs met interne groei en ontwikkel-mogelijkheden. Een uitstekend salaris en de keuze in eigen secundaire arbeidsvoorwaarden. Smart carrière 4.0 program. De keuze om bij onze opdrachtgevers in dienst te gaan als jij dat wil.Meer dan 30 jaar netwerk en ervaring binnen de industrie.  Onze expertise, wij komen we zelf uit de techniek en snappen wat jij belangrijk vindt.  Persoonlijke begeleiding, volop ontwikkelmogelijkheden is bij ons een vanzelfsprekendheid.

Bekijk vacature
  • Ambitions! junior Talenten vacatures
Bekijk onze vacatures