Een duurzame groei van jouw carrière

De technische industrie is constant in ontwikkeling. Innovaties volgen elkaar in razend tempo op, als professional in dit werkveld kan jij niet achterblijven. Met het CO smart carrière 4.0 program ondersteunt CO-Ingenieurs je met een persoonlijk traject van coaching, trainingen en opleidingen. Hierbij staan verbinden, jezelf leren kennen, innoveren, uitdagen en ontwikkelen centraal.

Dus wil jij uitblinken in je vakgebied en ben je nieuwsgierig naar nieuwe technieken, vaardigheden en werkomgevingen? Dan is CO er voor jou!

Vanuit een zestal fases maken we jouw ambities concreet en werken we samen aan duurzame groei van je carrière:
1) Persoonlijke kennismaking & een carrrière-adviesgesprek
2) Starten bij CO-Ingenieurs (vast contact) en direct aan de slag bij één van onze opdrachtgevers
3) Masterclass Smart Industry 4.0
4) Persoonlijke coaching, intervisie, vakinhoudelijke trainingen en opleidingen obv vereiste competenties en jouw behoeften
5) Ontwikkel- en doorgroeifase
6) Toekomstplan

Per jaar ontvang je een opleiding- en ontwikkelbudget, vrij te besteden binnen het educatiepakket van CO-Ingenieurs.
Deze trainingen worden collectief of individueel gegeven op ons hoofdkantoor te Apeldoorn.

Project Engineer CO!

Als projectengineer bij CO-Ingenieurs ben je betrokken bij diverse projecten binnen de (speciaal) machinebouw, automotiv, agri, food, scheepsbouw en sustainable energy. In deze veelzijdige functie neem je de verantwoording voor de technisch uitvoering van je project. Nieuwe opdracht? Jij zet allereerst de puntjes op de i wat betreft de technische specificaties. Daarna zet je het concept op in 3D en werkt mee aan de realisatie. Afhankelijk van de omvang van het project werk je zelfstandig of in een projectteam. Je verantwoording hoeft niet op te houden bij de afdeling engineering: Mocht blijken dat er tijdens de realisatie technische vragen of problemen zijn, dan los je die voortvarend op. Een veelzijdig afwisselende functie met volop ontwikkel-mogelijkheden.Een vaste baan bij CO-Ingenieurs met interne groei en ontwikkel-mogelijkheden. Een uitstekend salaris en de keuze in eigen secundaire arbeidsvoorwaarden. Smart carrière 4.0 program. De keuze om bij onze opdrachtgevers in dienst te gaan als jij dat wil.Meer dan 30 jaar netwerk en ervaring binnen de industrie.  Onze expertise, wij komen we zelf uit de techniek en snappen wat jij belangrijk vindt.  Persoonlijke begeleiding, volop ontwikkelmogelijkheden is bij ons een vanzelfsprekendheid.

Bekijk vacature
  • Gelderland
  • 40 uur per week

Junior Projectmanager

In de afgelopen decennia heeft het bedrijf vele innovatieve ideeën omgezet in succesvolle oplossingen voor klanten. Met speciale R&D-centra in Nederland en China is én blijft onze klant een toonaangevend bedrijf op het gebied van de ontwikkeling van water- en gasbehandeling. De combinatie van kennis, ervaring, daadkracht en een multidisciplinaire aanpak staat garant voor een versnelde implementatie van onze oplossingen. Als Junior Projectmanager ontwikkel je je als een echter organisator binnen het bedrijf. Van A tot Z wordt je opgeleidt om multidisciplinaire projecten zo goed mogelijk door de organisatie te leiden. Voor meer informatie over deze functie waar je fantastisch in kunt groeien graag contact opnemen met ons.

Bekijk vacature
  • Groningen
  • 40 uur per week

Junior Mechanical Project Engineer

In deze functie voor onze klant, een internationale machinebouwer binnen de foodsector ben je verantwoordelijk voor: Vertalen van een concept ontwerp i.s.m. Innovatie naar een definitief ontwerp in 3D en geven van een voorcalculatie.Beheren en bewaken van een machine en proces units en doorvoeren van de configuraties, rekening houdend met o.a. machinerichtlijnen, klantspecificaties en veiligheidseisen.Op detailniveau uitwerken van machines en machine-onderdelen.Controleren en keuren van 3D ontwerp en tekeningen van collega's op de afdeling Product Ontwikkeling en Project Enginering.Adviseren ten aanzien inkoopspecificaties, leverancierskeuze, prijsstelling en in z'n algemeen over standaard machines en proces units.Contact met klanten en leveranciers over technische toepassingen van onze producten

Bekijk vacature
  • Utrecht
  • 40 uur per week
Bekijk onze vacatures