Werken bijWassenburg Medical Devices B.V.

Vacatures bij Wassenburg Medical Devices B.V.

Product Engineer Medical

Als Product Engineer ga jij je met name bezighouden met het uitwerken van bestaande concepten en het detailleren van productietekeningen. Ook doe je onderzoek naar nieuwe technieken en mogelijkheden, voor met name bestaande producten, of je draagt ideeën hiervoor zelf aan. In het ontwikkelingstraject volg je diverse stappen, waarbij je zelf een plan opstelt en navolgt. Een belangrijk aspect hierbij is het rekening houden met geldende normen, richtlijnen en regelgeving. •het opstellen van specificaties;het maken van basis-en detailontwerpen;het deelnemen aan risicoanalyses;het rapporteren van de voortgang van deze activiteiten;het registeren, behandelen, coördineren, plannenen bewakenvan Engineering Changes (EC’s) conform de actuele normeringen;toezien op het gehele Engineering Change proces;beheren van de Technical Files conform de geldende normen, wet en regelgeving;het zelfstandig uitvoeren van kleine technische projectenmet betrekking tot productverbeteringen.

Bekijk vacature
  • Gelderland
  • 40 uur per week

Mechanical Project Engineer

Het uitvoeren van algemeen technische productontwikkeling met nadruk op mechatronische aspecten; Je wordt verantwoordelijk voor het elektrotechnische ontwerp van onze machines en binnen het team ben jij de kennisdrager als het gaat om de elektrotechnische onderdelen; Je bent pragmatisch ingesteld en bent in staat om procedures en (externe) regelgeving te vertalen naar je dagelijkse werkzaamheden; Je draagt nieuwe technieken en mogelijkheden aan om de producten en de manier van werken te verbeteren; Je onderhoudt contacten met andere afdelingen, klanten en leveranciers. Daarnaast verstrek je informatie/ instructies aan andere afdelingen.

Bekijk vacature
  • Gelderland
  • 40 uur per week

Test Engineer Medische apparatuur afdeling R&D

Als Test Engineer ben je samen met je collega’s een belangrijke schakel in de productontwikkeling van Wassenburg Medical. Je gaat werken binnen een ervaren team en rapporteert aan de Team Lead Test Engineering. Je krijgt te maken met een divers takenpakket en multidisciplinaire samenwerkingen met collega’s van de afdelingen Research & Development (R&D) en Life Cycle Development (LCD). Je helpt vanuit je rol als Senior Test Engineer bij het borgen van de veiligheid, betrouwbaarheid en het correct functioneren van onze producten. Samen met het projectteam ben je verantwoordelijk voor de verificatie en validatie van nieuwe producten en verbeteringen van bestaande medische apparatuur. Hiervoor schrijf je testspecificaties, die je samen met collega’s ten uitvoer brengt, waarna je de resultaten analyseert en vastlegt in een testrapport. Je krijgt in je werk o.a. te maken met geldende normen, richtlijnen en regelgeving voor medische apparatuur, maar ook met thema’s als gebruiksvriendelijkheid, meetnauwkeurigheid en levensduur. het analyseren, interpreteren en rapporteren van testresultaten;het deelnemen aan risicoanalyses;het rapporteren van de voortgang van deze activiteiten;  het schrijven, bijhouden en up-to-date houden van de Verificatie en Validatie procedures;  het schrijven en mede uitvoeren van testspecificaties;  het reviewen van product requirements, testspecificaties en -rapporten van collega’s;  het coördineren van de activiteiten binnen Test Engineering.

Bekijk vacature
  • Gelderland
  • 40 uur per week