Werken bijKiremko Food Processing Equipment

Vacatures bij Kiremko Food Processing Equipment

Teamleider Service Buitendienst

Je organiseert en plant de (dagelijkse) werkzaamheden van de buitendienstcollega's.Je bewaakt de kwaliteit en de voortgang van het werk.Je bent vraagbaak voor onze buitendienstmonteurs over technische kwesties.Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de planning van het service wagenpark.Je zorgt dat belanghebbenden informatie krijgen tbv het boeken van reis en verblijf van de buitendienstcollega's.Je organiseert de inleen van monteurs.Je verzorgt de administratie zoals het maken van werkbonnen.Je geeft uitvoering aan het personeelsbeleid.

Bekijk vacature
 • Zuid-Holland
 • 40 uur per week

Technisch Inkoper

Inkopen van lassamenstellingen, halffabricaten, draai- en freeswerk;Je bepaalt op basis van tekeningen de toeleverdatum van bottleneck componenten en doorlooptijd;Inkoopoffertes aanvragen bij leveranciers;Onderhandelen over prijs, doorlooptijd en overige levercondities;Vastleggen van gemaakte afspraken;Je beheert contracten en het artikelassortiment;Contacten onderhouden met leveranciers;Onderhouden masterdata.

Bekijk vacature
 • Zuid-Holland
 • 40 uur per week

Operationeel Inkoper

Inkoopvoorbereiding: Op basis van data uit het ERP systeem trends en ontwikkelingen met betrekking tot het inkooportfolio volgen en hier de parameters op aanpassen.Inkoop:Bestellen van materialen, grondstoffen, onderdelen en diensten aan de hand van het besteladvies uit het ERP systeemControleren van orderbevestigingenAfwijkingen rapporten aan de tactisch inkoper en waar mogelijk zelfstandig oplossenBespreken van afwijkingen in leveringen met leveranciersSamen met inbound magazijn de leveringen van leveranciers actief verbeterenBewaken van levertijden en nemen van actie bij (dreigende) overschrijding.Actief beheer van (beste)paramaters met als doel zo laag mogelijke kosten (TCO)Mede bewaken van de leveranciersprestaties (inclusief kwaliteitscontrole, audits op ISO, contractafspraken en product) en hierover terugkoppelen naar de leveranciers.Leveren van een bijdrage aan het verbeteren van interne en externe inkoop en logistieke processen.

Bekijk vacature
 • Zuid-Holland
 • 40 uur per week

Lay-out Engineer sales (incl.internationaal reizen)

In kaart brengen van de machinelocaties aan de hand van flowschema's, tekeningen van gebouwen, informatie van collega’s en klanten, offertes of eigen metingen.Maken van gedetailleerde 2D en 3D lay-out tekeningen van de locatie waar onze machines moeten komen staan.Maken van 3D lay-outtekeningen van individuele machines.Maken van gedetailleerde 2D en 3D lay-outtekeningen van productielijnen aan de hand van machinelijsten.Archiveren van de lay-out tekeningen in ons datamanagementsysteem.Indien noodzakelijk verrichten van metingen op locatie.

Bekijk vacature
 • Zuid-Holland
 • 40 uur per week

Automation Engineer

Inventariseren, adviseren, programmeren, testen en inbedrijfstellen van de software. Maken van functionele en technische specificaties van machines en productielijnen, ook t.b.v. Innovaties. Bepalen en beheren van standaard componenten, besturings- en communicatiesystemen. Bepalen en beheren van de standaard van HMI en Scada-bedieningen. Bepalen en controleren van veiligheden in de besturingssystemen. Beheren en bewaken van de uitoering van de besturing wanneer deze is uitbesteed bij onze partner. Maken van technische concepten en voorcalculaties t.b.v. de verkoop van niet standaard machine- en of lijnbesturingen.  

Bekijk vacature
 • Utrecht
 • 40 uur per week

Afdelingshoofd Project Engineering

Als Afdelingshoofd Project Engineering stuur je een team aan dat bestaat uit Tekenaar/Constructeurs, Mechanical Engineers, Project Engineers en een Applicatiebeheerder CAD. Als Afdelingshoofd ben je binnen de organisatie het aanspreekpunt voor jouw afdeling, waarbij de focus ligt op de bewaking van de planning en de kwaliteit. De afdeling verder vormgeven en ontwikkelen zowel organisatorisch als ook het team verder ontwikkelen. Het uitvoeren van het personeelsbeleid. Inschatting maken van de uit te voeren werkzaamheden, dit toetsen aan beschikbare capaciteit en dan bewaken van de planning. Contact onderhouden met afdeling Project Management m.b.t.de voortgang. Continu verbeteren van de kwaliteit van het geleverde werk. In samenwerking met de afdeling Product Ontwikkeling het standaardisatie traject uitvoeren en verder vormgeven. Organiseren van ad hoc werkzaamheden.In samenwerking met de afdeling Product Ontwikkeling verbeteringen in onze machines/lijnen omtrent veiligheid, hygiëne, duurzaamheid en betrouwbaarheid vormgeven/doorvoeren.

Bekijk vacature
 • Utrecht
 • 40 uur per week

Junior Mechanical Project Engineer

In deze functie voor onze klant, een internationale machinebouwer binnen de foodsector ben je verantwoordelijk voor: Vertalen van een concept ontwerp i.s.m. Innovatie naar een definitief ontwerp in 3D en geven van een voorcalculatie.Beheren en bewaken van een machine en proces units en doorvoeren van de configuraties, rekening houdend met o.a. machinerichtlijnen, klantspecificaties en veiligheidseisen.Op detailniveau uitwerken van machines en machine-onderdelen.Controleren en keuren van 3D ontwerp en tekeningen van collega's op de afdeling Product Ontwikkeling en Project Enginering.Adviseren ten aanzien inkoopspecificaties, leverancierskeuze, prijsstelling en in z'n algemeen over standaard machines en proces units.Contact met klanten en leveranciers over technische toepassingen van onze producten

Bekijk vacature
 • Utrecht
 • 40 uur per week

Sales Engineer Machinebouw

Opstellen van offertes en budgetvoorstellenNacalculeren en bijwerken van de prijslijstMaken van technische en commerciële omschrijvingen voor onze producten en productgroepenVoorbereiden van nieuwe projecten, in nauwe samenwerking met de Area Sales Managers, onze agenten, strategische partners en EngineeringWaarborgen van een kwalitatieve overdracht en uitvoering van projecten aan Project ManagementAanleveren van input ten behoeve van ons productbeleid en dienstverleningContact met klant of agent, soms ook klantbezoek

Bekijk vacature
 • Utrecht
 • 40 uur per week