Werken bijHumarbo Machinery BV

Onze klant is een specialist en een ervaren leverancier van machines binnen uiteenlopende industrieën. Een vertrouwd bedrijf met meer dan 50 jaar ervaring met de productie, levering en inbedrijfstelling van productiesystemen over de hele wereld. Het heeft zijn toepassing in het maken van machines voor producten voor het spoor, infrastructuur, de bouw, landbouw en een breed scala aan huis- en tuinproducten. Zij wordt gedreven door duurzame oplossingen en voegen waarde toe door slimme technologie. Laag energieverbruik en slimme logistiek helpen om de impact op het milieu te verminderen en om haar klanten geld te besparen. Wegens uitbreiding zijn zij op zoek naar een Project Werkvoorbereider/Engineer.

Vacatures bij Humarbo Machinery BV

Junior Project Werkvoorbereider

In deze functie ben je van a tot z betrokken bij de realisatie van speciaal machines. Je bent verantwoordelijk voor planning, bewaken levertijden, contacten leveranciers, inkoop controle tekeningen, incidenteel aanpassen tekeningen t.b.v. werkplaats. Samen met je collega's draag je zorg voor een goede doorloop van de projecten binnen de organisatie. De functie is nieuw en daarmee qua taakverdeling binnen de organisatie in overleg invulbaar. Dit maakt de functie extra uitdagend omdat je in staat wordt gesteld om in overleg een optimale functie voor jezelf mede vorm te geven.

Bekijk vacature
  • Ambitions! junior Talenten vacatures

Junior Sales Engineer Machinebouw

In deze functie werk je samen met de Sales Director om het marktaandeel van deze speciaal machinebouwer internationaal te vergroten. Je werkzaamheden bestaan o.a. uit:▪ verhogen van het commerciële resultaat van beide werkmaatschappijen▪ bijdragen aan het professionaliseren van de verkooporganisatie▪ klantencontact door relatiebeheer▪ door middel van acquisitie nieuwe leads genereren die leiden tot langdurige relaties▪ het opmaken van offertes en investeringsadviezen voor klanten/prospects.  ▪ voorbereiding en deelname aan internationale beurzen (paar keer per jaar, korte periodes) 

Bekijk vacature
  • Ambitions! junior Talenten vacatures