Werken bijElma BV

ervoor te zorgen dat ieder project goed verloopt. Vind je het gaaf om mee te werken aan grote en spraakmakende klussen? En zou je dat het liefst doen voor een snel groeiend bedrijf dat zich ontvouwt tot een wereldspeler op het gebied van aandrijf- en besturingstechniek? Dan zijn we op zoek naar jou!

Vacatures bij Elma BV

Junior Software Engineer aandrijftechniek

Als Junior software engineer ga je jezelf bezig houden met complete aandrijf- en besturingstechnische installaties te engineeren. Dit gebeurd na een inwerkperiode, waarin je kennis maakt met de werkwijze en producten Kortom, jij zorgt er als Software Engineer voor om zelfstandig. Zorg te dragen voor de inbedrijfstelling van de installatie. Dit gebeurd zowel in binnen- als buitenland.Functionele specificaties op te stellen in overleg met de klant. Het mede ontwikkelen van instructiemanuals behoort ook tot je takenpakket.De aan jouw toebedeelde projecten te leiden op het gebied van besturingstechniek en automatisering van kraansystemen voor container handling, liersystemen voor offshore toepassingen en diverse andere uitdagende projecten.De voortgang, efficiency en kwaliteit te bewaken van de uit te voeren werkzaamheden, dit ga je niet uit de weg.Contacten te onderhouden met de opdrachtgever en andere participanten. Hierbij zijn commerciële aspecten en relatiebeheer belangrijk.

Bekijk vacature
  • Ambitions! junior Talenten vacatures

Project Manager

Als Projectmanager maak jij deel uit van een team van 4 projectmanagers. Daar binnen zal jij je voornamelijk richten op het grotere projectmanagement. Denk daarbij aan spraakmakende projecten als de elektrotechnische installatie van de Afsluitdijk of – van groot belang voor de energietransitie – schepen voor de windmolenindustrie. Hoewel Elma op wereldniveau presteert, heerst er op kantoor in Soesterberg nog steeds een familiaire sfeer. Sommige medewerkers werken hier al 20 tot zelfs 40 jaar en iedereen kent elkaar goed. Dat maakt het een prettige werkomgeving. Als projectmanager ben je dagenlijks bezig met grootschalige projecten te leiden en te realiseren. Dit doe je op zo’n manier dat ze optimaal aan de wensen van de klant voldoen. Een aantal taken die bij je functie horen;doorgronden van contracten in zowel Nederlands als Engelssamenstellen van een plan vanaanpak voor de realisatie van een projectafstemming zoeken met de verschillende stakeholdersafspraken maken met de klant over de randvoorwaarden, zoals planning, rapportages en de opleverdatumde projectteamleden begeleiden tijdens de uitvoering van grote projectensamenwerken met andere afdelingen en betrokkenen om synergievoordelen te behalende voortgang, kwaliteit en kosten van projecten bewaken en hierover op regelmatige basis rapporterencontact met opdrachtgevers onderhouden en beheren om het vertrouwen te stimulerenin- en extern betrokkenen tijdig informeren over gesignaleerde afwijkingenzorgen voor een goede overdracht en nazorg na het voltooien van een project.

Bekijk vacature
  • Utrecht
  • 40 uur per week

Junior Hardware engineer Eplan

Je maakt deel uit van het team van 7 hardware engineers en 7 software engineers. Er heerst een goede sfeer binnen het team, het zijn een stel enthousiastelingen, je collega’s. Iedereen gaat met respect met elkaar om en is open. Een lekker direct clubje. Iedere engineer wordt ingezet op het type project dat hij/zij aankan en persoonlijke en technische groei wordt gestimuleerd. De projecten zijn zeer divers zo ontwerp je besturingen aan de boegschroef van een cruiseschip,  on- en offshore kranen, sluizen en bruggen en van grote machinelijnen binnen industriële omgevingen. Jouw werk houdt in:je bespreekt je project met het projectteam en stippelt samen de juiste route uit;je adviseert de sales afdeling, zodat jij vanaf het eerste klantcontact al aangehaakt bent in jouw project;je zet een klantvraag om in een technisch ontwerp, waarna de paneelbouw afdeling jouw ontwerp bouwt. Jij blijft betrokken bij eventuele vragen;je blijft aangelijnd bij je collega’s in het veld, die de inbedrijfstelling verzorgen van jouw ontwerp;je denkt mee met collega’s en werkt aan complete turnkeyprojecten die wereldwijd gerealiseerd worden.

Bekijk vacature
  • Ambitions! junior Talenten vacatures