Werken bijDoedijns B.V.

De Vydraulics Group bestaat uit acht bedrijven met een gedeelde
passie voor technologie en een glasheldere missie: het aanbieden van de
beste turn-key oplossingen voor systemen, componenten en service op het
gebied van motion & control en process technology. Elk bedrijf heeft
zijn eigen expertise en marktfocus, waardoor ze elkaar perfect
aanvullen. We streven naar optimalisatie, technologische innovatie en
continue verbetering van producten, processen, kwaliteit en efficiëntie.
Met elkaar ontzorgen we de klant in het volledige traject van ontwerp
tot productie en van ingebruikstelling tot service. Vanuit
de divisie Doedijns leveren we wereldwijd integrale, klant specifieke
oplossingen op het gebied van hydraulische, pneumatische en proces
systemen ten behoeve van klanten in o.a. de offshore, luxe jachtbouw,
maritieme, olie- & gas, duurzame en zware industrie. Doedijns is in
staat om zowel het complete projectmanagement (advies, ontwerp,
productie en installatie) als het onderhoud en de service te verzorgen.
Klanten kennen Doedijns ook als officiële distributeur van een breed
pakket A-merk componenten in de hydrauliek, pneumatiek en controls. DOEDIJNS
B.V. te Zoetermeer wil haar team ‘Sampling Solutions’ versterken en
verdere groei realiseren. Voor dit team zijn we op zoek naar een
ambitieuze en ondernemende collega met enige ervaring als tekenaar en
die de ambitie heeft om zich ook op engineersvlak verder te ontwikkelen.

Vacatures bij Doedijns B.V.

Project Engineer Sampling Solutions

Onze klant wil haar team ‘Sampling Solutions’ versterken om haar ambities en verdere groei te realiseren. Voor dit team zijn we op zoek naar een ambitieuze, bevlogen en resultaatgerichte project engineer om opvolging te kunnen geven aan de groei die het team gezamenlijk aan het realiseren is.Je maakt deel uit van ons product team ‘Sampling’ en onder de naam Sampling Solutions fabriceren zij al sinds 1991, toonaangevend en met een internationale oriëntatie, vloeistof- en gas monstername systemen voor de olie & gas, (petro)chemie, energie, food & pharma industrie. Onze producten zijn complete handmatige en automatische monsternames ystemen evenals geïntegreerde analyse systemen, ook voor de opkomende waterstofmarkt. Deze oplossingen leveren we veelal aan petrochemische eindgebruikers en engineering bedrijven en met het team ontwerpen, produceren, verkopen en onderhouden we het gehele sampling productaanbod.Als Project Engineer ben je verantwoordelijk voor de jou toegewezen projecten van ontwerpfase tot aan de oplevering van het systeem:· je vertaalt klantaanvragen en -specificaties naar een passend systeemontwerp;· je maakt een P&ID en - in samenwerking met sales - de (technische) offerte;· bij order leidt je het project;· je bent het eerste aanspreekpunt voor de klant;· je bewaakt het projectbudget en de projectplanning;· je draagt zorg voor de benodigde technische project documenten en procedures;· je stuurt en motiveert collega’s van electrical, inkoop, productie en service;· incidenteel reis je internationaal om meetings of afnames bij te wonen.

Bekijk vacature
  • West
  • 40 uur per week

Projectmanager (waterstof)

Je maakt deel uit van ons product team ‘Sampling’, toonaangevend en met een internationale oriëntatie, vloeistof- en gasmonstername systemen voor de energie-, olie & gas- en (petro)chemische industrie. Onze producten zijn complete handmatige en automatische monsternamesystemen evenals geïntegreerde analyse systemen, ook voor de opkomende waterstofmarkt. Deze oplossingen leveren we veelal aan petrochemische eindgebruikers en engineering bedrijven en met het team ontwerpen, produceren, verkopen en onderhouden we het gehele sampling productaanbod.Als Project Manager ben je verantwoordelijk voor het aansturen en uitwerken van grote (omvang) en meerdere projecten, waarbij je deze realiseert en oplevert naar tevredenheid van de klant en binnen de geraamde kosten, tijdsplanning en natuurlijk binnen de vastgestelde technische eisen. Tot je dagelijkse activiteiten behoren o.a.:· opstellen, bewaken en communiceren van de activiteiten, kosten en projectplanning;· document control, het opstellen van projectdocumentatie, verwerken van commentaren van de klant en het maken van voortgangsrapportages;· deelname aan voortgangsbesprekingen met unit- en afdelingsmanager, maken van de capaciteitsplanning en communiceren productiebehoefte voor sampling;· inzetten van mensen, middelen en werkmethodes op efficiënte wijze;· je bent het eerste aanspreekpunt voor de klant;· je coördineert, begeleidt en motiveert het team en daarin werk je nauw samen met engineering, inkoop, productie en service;· je optimaliseert (en standaardiseert/automatiseert) werkprocessen en je ziet toe (stuurt bij waar nodig) op het verloop hiervan;· je draagt zorg voor het contractmanagement van projecten;· je voert onderhandelingen over inkoopcontracten en contractvoorwaarden en sluit deze af;· incidenteel reis je naar klanten of leveranciers om meetings of afnames bij te wonen.

Bekijk vacature
  • Zuid-Holland
  • 40 uur per week

Manager Engineering

Als (Product) Manager Engineering maak je deel uit van een sterk team enthousiaste engineers dat hydraulische systemen, manifolds, spare-parts maar ook complete projecten uitwerkt en dit voor tal van diverse industrieën. Je stuurt het gehele engineering team (< 10 man) aan als people manager en bekijkt de order portefeuille met sales. Tijdens het uitvoeren van de lopende orders, maak je tijd om te productiseren en standaardiseren binnen de afdeling. De volgende taken behoren tot jouw rol.Het maken en uitvoeren van de product roadmap. Hierin presenteer je het jaarplan voor de afdeling die je samen met hun gaat waarmaken.Verantwoordelijk zijn voor de product P&L. Bewaken en bijsturen van de bruto marge.Samen met de klanten en accountmanagers het product life cycle management beheren. Afstappen van verlieslatende of slechte kwaliteit producten en deze strategisch vervangen teneinde een gezond product portfolio te behouden.Engineering activiteiten standaardiseren en erop toezien dat onze koopdelen uniformiseren, de bouwstenen in het PLM pakket zijn geborgd en het engineering team alleen werk met toegevoegde waarde uitvoert (en dus niet opnieuw het wiel gaat uitvinden).Samenwerken met de portfolio manager over alle productgroepen heen. Via de portfolio manager worden intercompany business vereisten duidelijk gesteld en krijg je inzicht op marktvereisten voor oplossingen die bestaan uit een combinatie van producten.Verantwoordelijk voor de product kwaliteit.Het maken en intern pitchen van sales pakketten. Deze bestaan uit een elevator pitch en een product presentatie.Het updaten van de website content, voor zover noodzakelijk.Het bijwonen van relevante vakbeurzen en vertegenwoordigen van onze technische capabiliteit op gebied van hydrauliek en complete motion control systemen.Het maken van business model canvassen om de business strategie voor uw product lijn, met de bijhorende product roadmap, jaarlijks te presenteren en verdedigen.Het monitoren van klant tevredenheid en de juiste kwaliteit mindset binnen en buiten de organisatie.Af en toe mee op klantenbezoek, voornamelijk bij onze high-valued customers.

Bekijk vacature
  • Zuid-Holland
  • 40 uur per week

Project- & Service Coordinator

Je maakt deel uit van het product team ‘Infra’ en onder de merknaam ‘Hydropack Hydraulics’ engineeren en integreren zij kwalitatieve hydraulische systemen waarmee ze de hydraulische kracht aanwenden om met precisie mega constructies zoals bruggen en sluizen in beweging te zetten. Het stopt niet bij het installeren of opleveren. Zij begrijpen dat “downtime” voor bruggen, sluizen e.d. tot een minimum gereduceerd, of zelf voorkomen dient te worden. Het product team biedt daarom een volledig servicepakket op de geleverde of reeds bestaande systemen.Met jouw technische inzicht en achtergrond regel, plan en bereid je de je service- inbedrijfstelling-, storings-, reparatie- en onderhoudswerkzaamheden voor bij onze klanten. Met jouw inzet gaan onze service engineers goed voorbereid op weg en kunnen zij de klus op locatie klaren. Daarnaast breng je structuur in de wijze waarop opdrachten, objecten binnenkomen en vanuit vragen maak je concrete project- en werkplannen. Je behoudt overzicht, stuurt bij en schakelt snel om te zorgen dat je het werk in goede banen blijft leiden, tot aan de servicewerkzaamheden aan toe.  Je bent een echte spelverdeler, onderhoudt intensief contact en fungeert als belangrijke schakel voor onze klanten en (service)engineers, een echte vraagbaak en coördinator op lopende projecten en serviceprojecten.

Bekijk vacature
  • Zuid-Holland
  • 40 uur per week