Werken bijDamen Dredging Equipment B.V.

Vacatures bij Damen Dredging Equipment B.V.

Service Coordinator Maritiem

Als Service coördinator bij zorg je voor de afhandeling van service aanvragen aangaande materieel, tevens maak je aanbiedingen voor service gerelateerde diensten. Verwacht wordt dat je op afstand in kan schatten met welke problemen een klant te maken krijgt en waar de prioriteit ligt. Je zorgt voor een directe opvolging, houdt de klant geregeld op de hoogte, zorgt voor een goede overdracht en afstemming richting de Field Service Engineer (die ter plekke het probleem gaat oplossen) en begeleidt het project vanaf kantoor tot het naar tevredenheid is afgerond. Het andere deel van je taak bestaat uit het verzorgen van aanbiedingen aangaande service gerelateerde diensten.• De (technische) voorbereiding van de opdrachten (planning in tijd, personeel en budget) en het opstellen van aanbiedingen voor onder andere de volgende service activiteiten;   - Assembly & Commissioning   - Trainingen   - Technische ondersteuning • Het coördineren, bewaken en begeleiden van de uit te voeren service activiteiten; • Het beoordelen en afhandelen van garantievragen vanuit de klant in overleg met ondersteunende afdelingen; • Het verstrekken van mondelinge en schriftelijke adviezen aan de klant; • Het correct uitbrengen en opvolgen van service aanbiedingen in nauwe samenwerking met verkoop en ondersteunende afdelingen.

Bekijk vacature
  • Gelderland

Automation Engineer (Scheepsbouw)

Deze functie is gericht op het ontwerpen en realiseren van elektrotechnische installaties en besturingen binnen de scheepsbouw. Je hoofdtaak bestaat uit de technische begeleiding en realisatie van een of meerdere projecten zowel lokaal als internationaal. Je begeleidt de projecten van ontwerp tot en met inbedrijfstelling en garantie. Afhankelijk van de situatie kan het voorkomen dat een of meerdere subcontractors delen van de installaties leveren. Technisch inhoudelijke aansturing, zoals het bepalen van de demarcaties en specificaties en het controleren van de toeleveringen, behoren dan tot de taken.De basis van je werkzaamheden bestaat uit het uitwerken van de systeem integratie, opzetten van de specificaties en demarcaties, ontwerpen, programmeren, configureren en onderhouden van installaties en besturingen. Het gaat om zowel standaard als klant specifieke opdrachten. Je bent ondersteunend aan één van onze project managers engineering en rapporteert aan de manager engineering. Naast de theoretische kant is er ook ruimte voor praktische werkzaamheden aan de producten (nieuw, garantie en onderhoud). Door je kennis op het gebied van hardware engineering, automatisering, HMI en SCADA applicaties en Survey-, Hydrografie en GPS systemen ben je een uitstekende adviseur wanneer het gaat om het ontwikkelen van nieuwe (standaard) producten.

Bekijk vacature
  • Utrecht
  • 40 uur per week

Junior Mechanical Engineer Maritiem

De junior Engineer maakt deel uit van een van de ontwerpteams en is verantwoordelijk voor het engineeren van onderdelen van klantorders en productontwikkelingsprojecten. Je kerntaken zullen bestaan ​​uit het ontwerpen en configureren van systemen en componenten en het maken van productie-informatie van deze ontwerpen. Er wordt van je verwacht dat je voldoet aan de technische specificaties en geldende normen en standaarden. Je werkt samen met senior Engineer en bouwkundig ingenieurs in teams met een projectleider engineering. De engineering projectteams variëren in grootte van 3 tot 8 personen. Samen ben je in staat om technische oplossingen te bieden voor de bouw van zware machines.

Bekijk vacature
  • Ambitions! junior Talenten vacatures