Werken bijBBA Pompen & Buizen B.V.

BBA Pumps is onderdeel van de BBA Group en heeft als kernactiviteit
het produceren en leveren van pompen en leidingsystemen. Tevens wordt
het complete onderhoud van pompinstallaties verzorgd. BBA Pumps ontwikkelt en bouwt elektrisch gedreven centrifugaal- en
verdringerpompen, dieselgedreven (geluidgedempte) pompsets en
omkastingen. Ook worden er leidingsystemen, snelkoppelingen, bronfilters
en toebehoren voor het grond-, weg- en waterbouwsegment ontwikkeld en
vervaardigd.

Vacatures bij BBA Pompen & Buizen B.V.

Werkvoorbereider Pompinstallaties

Zojuist heb je overleg gehad met je collega’s van Innovatie. Zij hebben het project overdragen aan jou. Je taak is helder; deze nieuwe ontwikkelde pomp moet goed verwerkt worden in ons ERP systeem en beschikbaar zijn voor onze klanten. Jij maakt een plan en je gaat direct aan de slag! Jij bereidt alles zo voor, zodat de productie in de gehele organisatie vlekkeloos zal verlopen.In deze functie als werkvoorbereider heb jij de belangrijke taak de nieuwe ontwikkelde producten vanuit Innovatie te vertalen naar de Operatie. Daarnaast behandel je ook vraagstellingen over het bestaande productportfolio van BBA Pumps. Je bent hét aanspreekpunt voor onze standaard productportfolio voor de afdelingen binnen de productielocatie in Apeldoorn.

Bekijk vacature
  • Apeldoorn
  • 40 uur per week

Improvement Engineer Pompinstallaties

In de functie van Improvement Engineer werk je samen met je directe collega’s aan het optimaal inrichten van bewerkingsplannen en materialen voor onze productielocaties in Tsjechië, Apeldoorn en Twello. Je identificeert, ondersteunt en leidt verbeterprojecten t.a.v. onze producenten en productieprocessen. Het identificeren, analyseren, prioriteren en coördineren van product- en procesverbeteringen; het identificeren en leiden van productiviteitsverbeteringen voor efficiëntie/kostenreducties; lopende productwijzigingen managen; interne verbeteringen begeleiden, uitvoeren en deze continue afstemt met betrokken afdelingen zoals planning, inkoop, logistiek, productie, finance, aftersales en tekenaar/constructeur.

Bekijk vacature
  • Apeldoorn
  • 40 uur per week