Scrollen

Werken bijMarel

Met 7000 medewerkers verdeeld over meer dan 30 landen heeft Marel zich ontwikkeld tot een internationale marktleider op het gebied van geavanceerde procesinstallaties, software en diensten voor de pluimvee-, vlees- en visverwerkende industrie. Marel wil bijdragen aan een wereld waar kwalitatief hoogwaardig voedsel op een betaalbare en duurzame manier wordt geproduceerd. Zij bieden veel kansen om jezelf te ontwikkelen, verantwoordelijkheid te nemen en initiatief te tonen.  

Lichtenvoorde of Boxmeer 

Marel is een projectorganisatie met een uitgebreid productportfolio, zo worden in Lichtenvoorde systemen gemaakt voor Marel Water Treatment, Marel FLS en Marel Red Meat. In Boxmeer biedt Marel Poultry het meest complete productassortiment en heeft het grootste aantal installaties wereldwijd. We bieden in-line verwerkingsoplossingen aan voor broilers, kalkoenen en eenden, die alle processtappen en alle verwerkingscapaciteiten bestrijken. 

Internationaal actief

Wereldwijd 7000 medewerkers

Innovatief

Regio Oost of Zuid

Vacatures bij Marel

Project Engineer Automation & Controls

Het vertalen van klantwensen naar vereiste systeemfunctionaliteit en werkend systeemconcept.Het vertalen van vereiste systeemfunctionaliteit naar een besturingstechnische oplossing en vastleggen in een functioneel software ontwerp.Verifiëren van elektromechanische werkzaamheden binnen een vooraf gestelde doorlooptijd en binnen het gestelde budget. Afstemmen en aansturen bij grotere projecten van verschillende elektro-, besturings- en start-up engineers.Coördineren van projecten op de bouw met betrekking tot elektro & besturing.Het geven van support bij het inbedrijfstellen van de Marel installaties.Het geven van adviezen op technisch/commercieel gebied.Analyseren van uitgevoerde projecten op het gebied van elektro & besturing zodat verbeteringen worden gerealiseerd bij nieuwe projecten.

Bekijk vacature
  • Overijssel
  • 40 uur per week

R&D Engineer

Ben jij in het bezit van een technisch diploma op HBO-niveau en vind je het leuk om creatieve oplossingen te bedenken die je samen met je team op de werkplaats tot leven kunt laten komen? Wil jij het onderste uit de kan halen en je eigen ontwikkelde producten kunnen testen bij een klant op locatie? Dan is dit een mooie uitdaging voor jou! Als R&D engineer ben je actief in het creëren van nieuwe ideeën binnen het werkgebied van Marel Poultry. Dit betreft de hele keten van aanvoer tot en met het verpakte eindproduct met alle benodigde technologieën. Hierbij werk je samen met je collega’s in een multidisciplinair team van Design Engineers, Software Designer en Technologists. De uitdaging ligt hierbij in de grote variatie in producten die verwerkt moeten worden gecombineerd met de hoge performance eisen. Daarbij breng je 15-20% van je tijd door bij klanten, voornamelijk tijdens het testen van prototypes.

Bekijk vacature
  • Gelderland
  • 40 uur per week

Technische Commercieel Medewerker

Voor de afdeling Sales Support zijn we op zoek naar een Technisch Commercieel Medewerker. Heb jij affiniteit met techniek en commercie en ben je proactief en gedreven? Dan is dit een mooie uitdaging voor jou! Als Technisch Commercieel Medewerker ben jij de sturende factor tussen de verschillende afdelingen die betrokken zijn bij het verkoopproces. Deze verantwoordelijkheid heb je niet alleen tijdens het offerteproces, maar ook wanneer de offerte een order wordt houd jij de touwtjes strak in handen. Projecten hebben gemiddeld een waarde tussen de € 2 ton en € 8 miljoen, maar ook voor een project € 25 miljoen draai jij je hand niet om. Jij bewaakt tijdens het gehele proces het budget. Dankzij jouw kritische blik weet je de juiste informatie vanuit onze Industry Sales Managers, Account Managers en agenten te verkrijgen. Je bent door jouw interne netwerk instaat om een offerte te creëren die voldoet aan de klantwens met als resultaat een succesvolle deal voor een machinelijn of volledige plant die onze klant in staat stelt om nog meer rendement te behalen. Je hebt in jouw functie als Technisch Commercieel Medewerker veelvuldig contact met collega’s van innovatie, collega’s die de lay-out voor onze klanten ontwerpen en collega’s die de daadwerkelijke installatie begeleiden. Interactie met veel verschillende afdelingen en collega’s;Geen dag ziet er hetzelfde uit; een afwisselende rol met veel dynamiek;Je krijgt de ruimte om veel verantwoordelijkheid te pakken;Mogelijkheden om je persoonlijk te ontwikkelen binnen de organisatie;Flexibiliteit in werkuren.

Bekijk vacature
  • Overijssel
  • 40 uur per week