Scrollen

Werken bijKiremko Food Processing Equipment

Door constant te innoveren, kun je de standaard veranderen. Met die gedachte bekijkt Kiremko elk voedselverwerkingsproces nauwkeurig, om machines te ontwikkelen en te produceren, die niet alleen krachtiger zijn, maar ook onderhoudsvriendelijker, efficiënter en water en energiezuiniger, zonder in te leveren op de kwaliteit van het eindproduct. Kiremko ontwikkelt en bouwt machines voor de aardappelverwerkende industrie. Al ruim 50 jaar bouwen zij innovatieve machines. Dat doen ze met een betrokken, professioneel en enthousiast team van ruim 170 collega’s.  Frites, zowel diepvries als vers, chips, vlokken, pellet snacks en vele andere aardappelspecialiteiten vergen een specifiek verwerkingsproces. Kiremko produceert verwerkingslijnen, met een hoogwaardig eindproduct als uitgangspunt, waarin elke machine staat voor inventiviteit en betrouwbaarheid.  Kiremko innoveert op basis van kennis, visie, markttrends en data-analyses van productielocaties wereldwijd, aangevuld met de praktijkervaringen van haar klanten. Op die manier kunnen zij niet alleen aan de hedendaagse eisen voldoen, maar vervullen zij de oplossingen toekomstige behoeften en verwachtingen in de markt waarbinnen we opereren. 

Internationaal actief

Circa 170 Medewerkers

Regio West

Fair Future Doelen

Vacatures bij Kiremko Food Processing Equipment

Junior Sales Engineer Food

Opstellen van offertes en budgetvoorstellenNacalculeren en bijwerken van de prijslijstMaken van technische en commerciële omschrijvingen voor onze producten en productgroepenVoorbereiden van nieuwe projecten, in nauwe samenwerking met de Area Sales Managers, onze agenten, strategische partners en EngineeringWaarborgen van een kwalitatieve overdracht en uitvoering van projecten aan Project ManagementAanleveren van input ten behoeve van ons productbeleid en dienstverleningContact met klant of agent, soms ook klantbezoek

Bekijk vacature
  • Ambitions! junior Talenten vacatures

Technisch Inkoper

Inkopen van lassamenstellingen, halffabricaten, draai- en freeswerk;Je bepaalt op basis van tekeningen de toeleverdatum van bottleneck componenten en doorlooptijd;Inkoopoffertes aanvragen bij leveranciers;Onderhandelen over prijs, doorlooptijd en overige levercondities;Vastleggen van gemaakte afspraken;Je beheert contracten en het artikelassortiment;Contacten onderhouden met leveranciers;Onderhouden masterdata.

Bekijk vacature
  • Zuid-Holland

Technisch Schrijver

Je stelt aan de hand van verkooporders de documentatie samen bij onze machines, alsmede de documentatie die hoort bij de machines die (door)ontwikkeld worden door je collega's van de afdeling Product Ontwikkeling. Je verwerkt aanpassingen van de as-built en as-serviced situatie in de handleidingen. Hiervoor verzamel je alle benodigde technische documentatie, zowel intern als extern. De handleidingen en documentatie worden in de basis in het Nederlands geschreven.Takenpakket:Samenstellen documentatie(Inbouw) Handleidingen schrijvenArchiveren en actueel houden van de documentenAls je dat wilt is doorgroei naar een coördinerende rol mogelijk met taken als: Overleg met Service en Productie over handleidingen t.b.v. spare partsContact met leveranciers voor het opvragen van technische documentatieOverleg met collega's Product Ontwikkeling over technische verbeteringen aan machines.

Bekijk vacature
  • West