Scrollen

Werken bijKiremko Food Processing Equipment

Door constant te innoveren, kun je de standaard veranderen. Met die gedachte bekijkt Kiremko elk voedselverwerkingsproces nauwkeurig, om machines te ontwikkelen en te produceren, die niet alleen krachtiger zijn, maar ook onderhoudsvriendelijker, efficiënter en water en energiezuiniger, zonder in te leveren op de kwaliteit van het eindproduct. Kiremko ontwikkelt en bouwt machines voor de aardappelverwerkende industrie. Al ruim 50 jaar bouwen zij innovatieve machines. Dat doen ze met een betrokken, professioneel en enthousiast team van ruim 170 collega’s.  Frites, zowel diepvries als vers, chips, vlokken, pellet snacks en vele andere aardappelspecialiteiten vergen een specifiek verwerkingsproces. Kiremko produceert verwerkingslijnen, met een hoogwaardig eindproduct als uitgangspunt, waarin elke machine staat voor inventiviteit en betrouwbaarheid.  Kiremko innoveert op basis van kennis, visie, markttrends en data-analyses van productielocaties wereldwijd, aangevuld met de praktijkervaringen van haar klanten. Op die manier kunnen zij niet alleen aan de hedendaagse eisen voldoen, maar vervullen zij de oplossingen toekomstige behoeften en verwachtingen in de markt waarbinnen we opereren. 

Internationaal actief

Circa 170 Medewerkers

Regio West

Fair Future Doelen

Vacatures bij Kiremko Food Processing Equipment

Afdelingshoofd Project Engineering

Als Afdelingshoofd Project Engineering stuur je een team aan dat bestaat uit Tekenaar/Constructeurs, Mechanical Engineers, Project Engineers en een Applicatiebeheerder CAD. Als Afdelingshoofd ben je binnen de organisatie het aanspreekpunt voor jouw afdeling, waarbij de focus ligt op de bewaking van de planning en de kwaliteit. De afdeling verder vormgeven en ontwikkelen zowel organisatorisch als ook het team verder ontwikkelen. Het uitvoeren van het personeelsbeleid. Inschatting maken van de uit te voeren werkzaamheden, dit toetsen aan beschikbare capaciteit en dan bewaken van de planning. Contact onderhouden met afdeling Project Management m.b.t.de voortgang. Continu verbeteren van de kwaliteit van het geleverde werk. In samenwerking met de afdeling Product Ontwikkeling het standaardisatie traject uitvoeren en verder vormgeven. Organiseren van ad hoc werkzaamheden.In samenwerking met de afdeling Product Ontwikkeling verbeteringen in onze machines/lijnen omtrent veiligheid, hygiëne, duurzaamheid en betrouwbaarheid vormgeven/doorvoeren.

Bekijk vacature
  • Utrecht
  • 40 uur per week

Sales Engineer Machinebouw

Opstellen van offertes en budgetvoorstellenNacalculeren en bijwerken van de prijslijstMaken van technische en commerciële omschrijvingen voor onze producten en productgroepenVoorbereiden van nieuwe projecten, in nauwe samenwerking met de Area Sales Managers, onze agenten, strategische partners en EngineeringWaarborgen van een kwalitatieve overdracht en uitvoering van projecten aan Project ManagementAanleveren van input ten behoeve van ons productbeleid en dienstverleningContact met klant of agent, soms ook klantbezoek

Bekijk vacature
  • Utrecht
  • 40 uur per week

Junior Mechanical Project Engineer

In deze functie voor onze klant, een internationale machinebouwer binnen de foodsector ben je verantwoordelijk voor: Vertalen van een concept ontwerp i.s.m. Innovatie naar een definitief ontwerp in 3D en geven van een voorcalculatie.Beheren en bewaken van een machine en proces units en doorvoeren van de configuraties, rekening houdend met o.a. machinerichtlijnen, klantspecificaties en veiligheidseisen.Op detailniveau uitwerken van machines en machine-onderdelen.Controleren en keuren van 3D ontwerp en tekeningen van collega's op de afdeling Product Ontwikkeling en Project Enginering.Adviseren ten aanzien inkoopspecificaties, leverancierskeuze, prijsstelling en in z'n algemeen over standaard machines en proces units.Contact met klanten en leveranciers over technische toepassingen van onze producten

Bekijk vacature
  • Utrecht
  • 40 uur per week

Hoofd Inkoop/MRP

In deze nieuwe functie binnen de organisatie heb je veel ruimte en mogelijkheden om je met je eigen ideeën de afdeling verder vorm te geven. Als Hoofd Inkoper met leidinggevende capaciteiten zorg jij ervoor dat het inkoopproces en de materiaalvoorziening goed verloopt. Jij bent het aanspreekpunt voor de Inkoopafdeling en MRP en bespreekt aandachtspunten met verschillende afdelingen. De focus ligt op de bewaking van het inkoopproces van order tot levering, het verder uitbouwen van leveranciersmanagement en het opbouwen van partnerships met leveranciers. Tevens ben je als MRP-controller verantwoordelijk voor een stabiele aanvoer van materialen richting verkooporders, productieorders en subcontractors. De inkoopafdeling verder vormgeven en ontwikkelen zowel organisatorisch als ook het team neerzetten.Voorspelbaarheid van de component voorziening vergroten intern en extern. Inkopen van lassamenstellingen, halffabricaten, draai- en freeswerk. Materialen inkopen die nodig zijn voor het maken van machines.Offerte proces door ontwikkelen.Onderhandelen over prijs, doorlooptijd en overige levercondities.Periodieke leveranciers beoordeling vormgeven. Inkoopadministratie optimaliseren en up-to-date houden.Verantwoordelijk voor het beheren van contracten en het artikelassortiment.

Bekijk vacature
  • Utrecht
  • 40 uur per week