Scrollen

Werken bijConsmema

Werken bij Consmema / KTB Machinery  Consmema / KTB Machinery is een dynamisch en groeiend bedrijf. Zij werken doorlopend aan de meest uitdagende projecten voor verschillende klanten. De projecten zijn veelal “one offs”, klant specifiek. De opdrachten komen bijvoorbeeld van onderzoeksinstellingen, machine- en apparatenbouw-bedrijven, de prefab (beton)industrie en de on- en offshore sector. Dat vraagt om creativiteit en innovatie en dat is precies wat zij haar klanten bieden.  Met hun kennis en ervaring zorgen zij er in combinatie met haar uitgebreide machinepark voor dat de wens van de klant wordt vertaald in een optimaal eindproduct. Geen project is voor ze te groot of te klein. Het team van Consmema / KTB Machinery is oplossingsgericht en staat bekend om de klantgerichte en pragmatische oplossingen. Werken bij Consmema / KTB Machinery? 

Zwolle

Circa 60 Medewerkers

"zware" werktuigbouwkunde

Oplossing&Praktijkgericht

Vacatures bij Consmema

Lead Engineer (Aankomend)

Als (aankomend) lead engineer ben je verantwoordelijk voor het mechanisch ontwerp binnen innovatieve projecten van met name Consmema en KTB. In een vroeg stadium van het project denk je mee met sales over een haalbaar concept. Na opdracht zet je dit om in een passend ontwerp dat je afgestemd met opdrachtgever en leverancier. Het ontwerp werk je met het projectteam uit tot compleet constructiedossier, waarbij je als sparringpartner sturing geeft en instaat voor kwaliteit en resultaat.Uitvoeren van 3D ontwerpen en onderbouwingen Onderhouden van contact met opdrachtgevers en projectleiders over planning, wijzigingen en mogelijkheden. Coördineren van engineeringwerkzaamheden door het projectteam volgens planning Bewaken van engineering budget en planning van technische vraagstukken binnen de verschillende ontwerpfasen

Bekijk vacature
  • Overijssel

Technische Commercieel Medewerker

Voor de afdeling Sales Support zijn we op zoek naar een Technisch Commercieel Medewerker. Heb jij affiniteit met techniek en commercie en ben je proactief en gedreven? Dan is dit een mooie uitdaging voor jou! Als Technisch Commercieel Medewerker ben jij de sturende factor tussen de verschillende afdelingen die betrokken zijn bij het verkoopproces. Deze verantwoordelijkheid heb je niet alleen tijdens het offerteproces, maar ook wanneer de offerte een order wordt houd jij de touwtjes strak in handen. Projecten hebben gemiddeld een waarde tussen de € 2 ton en € 8 miljoen, maar ook voor een project € 25 miljoen draai jij je hand niet om. Jij bewaakt tijdens het gehele proces het budget. Dankzij jouw kritische blik weet je de juiste informatie vanuit onze Industry Sales Managers, Account Managers en agenten te verkrijgen. Je bent door jouw interne netwerk instaat om een offerte te creëren die voldoet aan de klantwens met als resultaat een succesvolle deal voor een machinelijn of volledige plant die onze klant in staat stelt om nog meer rendement te behalen. Je hebt in jouw functie als Technisch Commercieel Medewerker veelvuldig contact met collega’s van innovatie, collega’s die de lay-out voor onze klanten ontwerpen en collega’s die de daadwerkelijke installatie begeleiden. Interactie met veel verschillende afdelingen en collega’s;Geen dag ziet er hetzelfde uit; een afwisselende rol met veel dynamiek;Je krijgt de ruimte om veel verantwoordelijkheid te pakken;Mogelijkheden om je persoonlijk te ontwikkelen binnen de organisatie;Flexibiliteit in werkuren.

Bekijk vacature
  • Overijssel
  • 40 uur per week