Scrollen

Werken bijCO-Ingenieurs!

Werken bij CO-Ingenieurs, wij zoeken 15 jonge talenten!  

Jij hebt een uniek talent, kennis en persoonlijke competenties, en wij zijn er voor jou om deze optimaal te gaan benutten.

Wij vormen een springplank om te ontdekken wat de beste invulling voor jou is. We bieden zowel de mogelijkheid om bij CO-Ingenieurs in dienst te blijven als om de overstap te maken naar het bedrijf waarvoor je werkt. 

Wat kun je verwachten:
 • een carrière-gesprek waarin we je wensen/ambities en talenten in kaart brengen 
 • bespreken vacature opties en bedrijf mogelijkheden die bij jouw passen start vaste baan bij CO-Ingenieurs op 1 juli/1 augustus of 1 september 2023
 • een salaris tussen de € 2850,= en € 3850,= bpm afhankelijk van werk/stage ervaring 
 • keuze in eigen secundaire arbeidsvoorwaarden als vrije dagen, auto-fiets v.d. zaak, etc. 
 • hybride werken mogelijk
 • 32 of 40 uur werkweek  
En:
De keuze om bij onze opdrachtgevers in dienst te gaan als jij dat wil. Maak gebruik van ons meer dan 30 jaar bestaande netwerk en ervaring binnen de industrie. Onze expertise, wij komen zelf uit de techniek en snappen wat jij belangrijk vindt.  Vacatures in machinebouw, robotica, sustainable energy, bio-medical, automotive, food & pharma en de maritieme sector. Zie junior vacature-overzicht. 

€ 2850,= en € 3850,= bpm

Goede secondaire arbeidsvoorwaarden

Hybride werken mogelijk

32 of 40 uur werkweek

Vacatures bij CO-Ingenieurs!

Junior Manufacturing Engineer Medical

Je bent eigenlijk interne projectleider van klantspecifieke projecten. Voor elk project wordt een projectteam aangesteld, bestaande uit een Projectmanager, Lead Engineer, een eerste monteur en een Manufacturing Engineer. Als Manufacturing Engineer is het jouw taak om alle interne werkzaamheden te coördineren en samen te brengen. Hoe dit in zijn werk gaat? Jij beoordeelt en ‘verrijkt’ de technische tekening van jouw collega-engineer. Zelf hoef jij dus niet te tekenen, maar je kunt wel tekeningen lezen in een ERP-systeem. Je selecteert hieruit de uit te besteden inkoopdelen om deze voor te bereiden voor inkoop. Vervolgens houd je bij wanneer de leveranciers deze kunnen leveren. Als de materialen binnen zijn, kan de werkvoorbereidingsfase beginnen! Je maakt werkkaarten voor de productie en assembly. Je bent regelmatig in de productie te vinden, verbetert waar mogelijk de processen en bewaakt de planning. Je hebt dus een belangrijke rol waarmee je echt het verschil kan maken binnen een project.  Voor deze functie hoef je trouwens geen jarenlange ervaring te hebben. Heb jij affiniteit met techniek, ben je proactief, werk je gestructureerd, kan je snel schakelen in complexe werkzaamheden en heb je een helikopterview met oog voor detail? Dan helpen onze ervaren collega’s jou graag om een goede (Junior) Manufacturing Engineer te worden!

Bekijk vacature
 • Ambitions! junior Talenten vacatures

Junior Cost Engineer Automotive

Als Junior Cost Engineer ben je als onderdeel van het team een belangrijke schakel tussen verkoop (sales) en de operatie. Deze functie is van bedrijfskundige aard welke verder gaat dan de alleen kostprijs berekening. Afhankelijk van het type project wordt bepaald hoe en waar het project uitgevoerd wordt. Dit vereist een nauwe afstemming en samenwerking met de proposal engineers (sales), operations control (afdeling planning) en ook de teamleiders. De Proposal Engineers, die een eerste versie van de begroting maken voor het project leveren jou input voor het detailleren van deze begroting. Daarnaast identificeer je trends en analyseer je waar verbeteringen kunnen plaatsvinden.

Bekijk vacature
 • Ambitions! junior Talenten vacatures

Junior Hardware engineer Eplan

Je maakt deel uit van het team van 7 hardware engineers en 7 software engineers. Er heerst een goede sfeer binnen het team, het zijn een stel enthousiastelingen, je collega’s. Iedereen gaat met respect met elkaar om en is open. Een lekker direct clubje. Iedere engineer wordt ingezet op het type project dat hij/zij aankan en persoonlijke en technische groei wordt gestimuleerd. De projecten zijn zeer divers zo ontwerp je besturingen aan de boegschroef van een cruiseschip,  on- en offshore kranen, sluizen en bruggen en van grote machinelijnen binnen industriële omgevingen. Jouw werk houdt in:je bespreekt je project met het projectteam en stippelt samen de juiste route uit;je adviseert de sales afdeling, zodat jij vanaf het eerste klantcontact al aangehaakt bent in jouw project;je zet een klantvraag om in een technisch ontwerp, waarna de paneelbouw afdeling jouw ontwerp bouwt. Jij blijft betrokken bij eventuele vragen;je blijft aangelijnd bij je collega’s in het veld, die de inbedrijfstelling verzorgen van jouw ontwerp;je denkt mee met collega’s en werkt aan complete turnkeyprojecten die wereldwijd gerealiseerd worden.

Bekijk vacature
 • Ambitions! junior Talenten vacatures

Junior Mechanical Engineer

Wat ga je doen als Mechanical Engineer:Complexe technische projecten. Dat is waar jij je mee bezig houdt binnen de functie van mechanical engineer bij onze opdrachtgever een toonaangevend ingenieursbureau. Op locatie bij één van onze relaties, bij jou in de buurt of op kantoor. Je werkt aan het ontwerp van machines, productiemiddelen of onderdelen hiervan. Vaak doe je dat in multidisciplinaire teams, waarbij je collega's van elektrotechniek en software engineering aanhaken. Jij bent onder andere verantwoordelijk voor het zelfstandig leiden van projecten en uitwerken van gedetailleerde tekeningen. Je maakt ontwerpen, berekeningen en construeert machines en producten waarbij je kwaliteit en voortgang van de projecten waarborgt. Ook kan het zijn dat je contacten hebt en onderhoudt met leveranciers.

Bekijk vacature
 • Ambitions! junior Talenten vacatures

Junior Design Engineer

Als Design Engineer heb je een veelzijdige, maar bovenal, uitdagende functie. Als de klant komt met een technische uitdaging of probleem, bedenk jij zelfstandig of in teamverband welke oplossing wij kunnen bieden. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het vertalen van de conceptuele klantvraag naar een (integraal) technisch eindontwerp, welke in onze eigen werkplaats gemaakt gaat worden. Je komt te werken in een dynamische omgeving waarbij je betrokken bent bij diverse uitdagende projecten in de mechanische en maritieme sector. Als persoon ben je stressbestendig, proactief en in staat om snel problemen op te lossen. Je kunt zowel zelfstandig opereren als goed in teamverband samen werken. Je bent nieuwsgierig en creatief en je houdt ervan om technische uitgedaagd te worden, waarbij je altijd gaat voor het best haalbare resultaat.Activiteiten:· Ontwerpen van constructies en maken van productietekeningen in een dynamisch en jong team;· Ontwerpen van systemen, zelfstandig of in teamverband;· Ondersteuning geven bij het maken van offertes;· Controleren op haalbaarheid door handberekening uit te voeren;· Bewust en assertief meedenken in optimalisatie van kwaliteit en oplossingen;· Samen met de klant altijd zoeken naar een passende oplossing.

Bekijk vacature
 • Ambitions! junior Talenten vacatures

Junior Mechanical Engineer Automation

Wat ga je doen?Jij wilt samen met ons grenzen verleggen. Het gaat hier om het ontwikkelen van complete automatiseringsoplossingen voor de verpakkingsindustrie, denk hierbij aan IML Automatisering, Zij-uitname Automatisering, Vision Quality Control, Box Filling Automatisering, Palletiseren en geautomatiseerde verpakkingslijnen voor de zuivelindustrie. Je zorgt voor de complete vertaling van de klantwens naar een 3D ontwerp. Zonder hierbij de technische haalbaarheid en de kostprijs uit het oog te verliezen. Jij hebt oog voor detail en houdt de regie over jouw eigen project. Jouw analytisch denkvermogen zorgt ervoor dat jij anderen altijd net één stap voor bent.

Bekijk vacature
 • Ambitions! junior Talenten vacatures

Junior Process Engineer

Loop jij ook voorop in jouw vakgebied Proces Engineering? Wil jij graag werken aan projecten met een grote diversiteit aan klanten om daarmee de industrie toekomstbestendig te maken? Die impact maken in de versnelling van de energietransitie? Begrijp je snel de complexe vraagstukken van onze klanten en ben jij een uitstekende gesprekspartner voor onze klanten? Werk je graag in een informele cultuur met multidisciplinaire teams samen om interessante projecten te realiseren? Wil je werken in een organisatie waarin je snel kan ontwikkelen door opleidingen, coaching en regelmatig nieuwe uitdagingen? Dan passen wij bij jou!Wat houdt deze functie in:• Als process engineer ben je bezig met de uitvoering van processtudies, processimulaties en het ontwerpen van installaties (process plant design) voor allerlei opdrachtgevers in de (petro)chemische industrie, de energievoorziening en de voedingsmiddelenindustrie;• Je maakt berekeningen, vaak met behulp van simulatiepaketten en de in-house tools, om procesonderdelen te ontwerpen en dimensioneren. Je helpt mee om processchema’s op te zetten, gebruik makend van onze smart engineering tools;• Je wordt betrokken bij concept studies, basic en detailed engineering, met soms ook de mogelijkheid om op locatie te assisteren bij de uitvoering van een project;• Projecten variëren van nationale kleine tot grote brownfield uitbreidingen tot grote internationale greenfield projecten;• Ook zul je bij diverse risicoanalyses worden betrokken op het gebied van productveiligheid, procesveiligheid en kwaliteit;• De process engineer is onderdeel van een multidisciplinair team waarin verschillende disciplines vertegenwoordigd zijn. Je bepaalt door gezamenlijke inzet het eindresultaat, samenwerken en pro-actief handelen zijn daarom erg belangrijk. Je bent tevens spin in het web om te bewaken dat de integriteit van het procesontwerp gewaarborgd blijft gedurende de looptijd van het project tot en met realisatie;• Als engineer werk je onder hoede van een lead engineer, een ervaren engineer die je “buddy” is;• Je stelt in overleg met je manager een persoonlijk ontwikkelingsplan op, en krijgt ruim voldoende coaching en begeleiding vanuit je team, om door te kunnen groeien tot lead engineer, discipline specialist of projectmanager.

Bekijk vacature
 • Ambitions! junior Talenten vacatures

Junior Cost Engineer

De lead nemen in diverse offerte-aanvragen en deze door de organisatie te begeleiden om te komen tot een aanbieding zonder “losse eindjes”. Daarbij heb je direct contact met onze engineering, inspectie en de kwaliteitsafdeling. Tevens wordt een gedegen samenwerking met onze leveranciers gevraagd om te komen tot een realistische kostprijs en levertermijn. Belangrijk daarbij is: Je houdt hierbij altijd de wensen van de klant in de gaten en zorgt voor een goede aansluiting met onze interne mogelijkheden. Je hebt regelmatig contact met de klant: je bent het interne -en externe aanspreekpunt voor RFQ trajecten, contracten, planningen en orderbevestigingen. Aan de hand van de scope van de klant maak je een offerte op waarbij de randvoorwaarden, kwaliteit en kwantiteit duidelijk zijn omschreven en risico’s uitgesloten. Hiervoor verzamel en begroot je uren en materialen aan de hand van voor handen zijnde aanvraagdocumenten van de klant in de vorm van schetsen en tekeningen. Je verzamelt technische informatie om een offerte naar behoren te kunnen omschrijven en begroten. Dit doe je met behulp van tabellen, historische gegevens, materiaalprijzen en transport- en verpakkingskosten.Daarbij initieer je een integraal overleg met verschillende disciplines (QC, Procurement en Project Management) om te komen tot een complete aanbieding en er draagvlak wordt gecreëerd bij diezelfde disciplines. Ook werk je nauw samen met onze uitvoerende teams in het veld zoals werkvoorbereiding, uitvoerders, planning en uiteraard de met projectleiders. Afhankelijk van je kennis en ervaring ga je de offerte zelfstandig of gezamenlijk met een accountverantwoordelijke opvolgen en motiveren bij bestaande en potentiële klanten.

Bekijk vacature
 • Ambitions! junior Talenten vacatures

Junior Product Engineer Medical

Als Junior Product Engineer ga jij je met name bezighouden met het uitwerken van bestaande concepten en het detailleren van productietekeningen. Ook doe je onderzoek naar nieuwe technieken en mogelijkheden, voor met name bestaande producten, of je draagt ideeën hiervoor zelf aan. In het ontwikkelingstraject volg je diverse stappen, waarbij je zelf een plan opstelt en navolgt. Een belangrijk aspect hierbij is het rekening houden met geldende normen, richtlijnen en regelgeving. •het opstellen van specificaties;het maken van basis-en detailontwerpen;het deelnemen aan risicoanalyses;het rapporteren van de voortgang van deze activiteiten;het registeren, behandelen, coördineren, plannenen bewakenvan Engineering Changes (EC’s) conform de actuele normeringen;toezien op het gehele Engineering Change proces;beheren van de Technical Files conform de geldende normen, wet en regelgeving;het zelfstandig uitvoeren van kleine technische projectenmet betrekking tot productverbeteringen.

Bekijk vacature
 • Ambitions! junior Talenten vacatures

Junior Product Engineer

At this position you will be mainly in charge of:•Coordinating the production orders from the customers’requests to the paper dispatch;•Coordinating project meetings and maintaining accurate documentation;•Quickly adapting to the changing of planning;•Communicating the project status, issues and potential risks with all the stakeholders;•SupportingtheTechnology department for the product and process development (for example paper qualificationsandprocess modifications);•Supportingthe Back Office for customer visitsand other special requests;•Coordinating technical trials with the R&D department for continuous improvement;•Translating customer requests into internal technical capabilities;•Preparingthe Cost Estimate for new orders.Job requirements

Bekijk vacature
 • Ambitions! junior Talenten vacatures

Junior Operationeel Inkoper

Inkoopvoorbereiding: Op basis van data uit het ERP systeem trends en ontwikkelingen met betrekking tot het inkooportfolio volgen en hier de parameters op aanpassen.Inkoop:Bestellen van materialen, grondstoffen, onderdelen en diensten aan de hand van het besteladvies uit het ERP systeemControleren van orderbevestigingenAfwijkingen rapporten aan de tactisch inkoper en waar mogelijk zelfstandig oplossenBespreken van afwijkingen in leveringen met leveranciersSamen met inbound magazijn de leveringen van leveranciers actief verbeterenBewaken van levertijden en nemen van actie bij (dreigende) overschrijding.Actief beheer van (beste)paramaters met als doel zo laag mogelijke kosten (TCO)Mede bewaken van de leveranciersprestaties (inclusief kwaliteitscontrole, audits op ISO, contractafspraken en product) en hierover terugkoppelen naar de leveranciers.Leveren van een bijdrage aan het verbeteren van interne en externe inkoop en logistieke processen.

Bekijk vacature
 • Ambitions! junior Talenten vacatures

Junior Production Engineer

Als Production-Engineer ondersteun en adviseer jij de productie bij technische en technologische vraagstukken en ben je betrokken bij productkwalificaties. Je voert ook verschillende testen uit, gericht op de invoering van nieuwe productsoorten en het wijzigen of vernieuwen van bestaande productsoorten. In samenwerking met de afdeling Quality zul je, na een gedegen interne opleiding, ook werkzaam zijn aan het online kwaliteits-inspectiesysteem binnen de productie. Verder zul je meewerken aan projecten o.a. op het gebied van milieu en energiebesparing en productie-optimalisatie.Met betrekking tot de werkzaamheden van deze functie heb jij contact met zowel nationale als internationale partijen zoals: Research & Development, branchegenoten, externe instituten en leveranciers. Je rapporteert direct aan de Production & Process Engineering Manager.

Bekijk vacature
 • Ambitions! junior Talenten vacatures

Junior Mechanical Engineer Maritiem

De junior Engineer maakt deel uit van een van de ontwerpteams en is verantwoordelijk voor het engineeren van onderdelen van klantorders en productontwikkelingsprojecten. Je kerntaken zullen bestaan ​​uit het ontwerpen en configureren van systemen en componenten en het maken van productie-informatie van deze ontwerpen. Er wordt van je verwacht dat je voldoet aan de technische specificaties en geldende normen en standaarden. Je werkt samen met senior Engineer en bouwkundig ingenieurs in teams met een projectleider engineering. De engineering projectteams variëren in grootte van 3 tot 8 personen. Samen ben je in staat om technische oplossingen te bieden voor de bouw van zware machines.

Bekijk vacature
 • Ambitions! junior Talenten vacatures

Junior Mechanical Engineer ‘fossil’ naar ‘renewable’

Mechanical engineer fossil’ naar ‘renewable’ • Je houd je bezig met engineering, van -in hoofdzaak- ketel gerelateerde delen voor installaties in de industrie en in de energie-voorziening.• Je maakt calculaties en offertes voor kleinere opdrachten. Daarbij focus je op het voorbereiden van de benodigde werkzaamheden, het maken van (kosten) calculaties en het maken van planning overzichten.• Daarnaast lever je waar nodig ondersteuning op de locatie waar de werkzaamheden plaatsvinden. Dit is meestal in Nederland c.q. in de Benelux.• Je denkt graag mee in oplossingen die kunnen bijdragen aan werkwijzen die het onderhoud van installaties kunnen vereenvoudigen en die helpen de ‘down-time’ te verkorten. Hierbij moet je denken aan zgn. “Waste-to-Energy” installaties.• Je werkt in een team met collega’s van o.a. engineering en inkoop binnen de projectorganisatie. Je helpt mee praktijkgerichte oplossingen te bedenken die technisch/economisch passen in de denkwijze van onze interne en externe klanten.• Je houdt wekelijks de tijdsbesteding aan diverse projecten en taken bij.• Je bent bekend met 3D software in o.a. Solidworks en/of Inventor.

Bekijk vacature
 • Ambitions! junior Talenten vacatures

Junior Project Engineer Recycling

Als Project Engineer ben je van begin tot eind betrokken bij de projecten die we voor onze klanten mogen uitvoeren, in binnen- en buitenland. Je draagt verantwoordelijkheid over de technische aspecten van de projecten waaraan je werkt of waarin je de lead hebt. Hierbij neem je kosten en efficiency continu in acht, stel je zelf doelen, en zorg je voor een tijdige oplevering van tekeningen met bijbehorende stuklijsten. Op basis van voortschrijdend inzicht voer je (lay-out) wijzigingen door en communiceer je hierover met klanten in samenspraak met project leiding. Tevens behoud je overzicht over eventueel meerwerk. Je werkt nauw samen met opdrachtgevers, leveranciers, en diverse afdelingen binnen Senro, en je wordt geacht mee te denken over verbeteringen ten aanzien van producten en processen. Jouw werkdag Je ontwerpt complete (sorteer)installaties, en deelmachinesJe maakt of draagt bij aan offerte layout tekeningenJe hebt contact met klanten, leveranciers en interne afdelingenJe ondersteunt inkoop, verkoop, projectleiding, productieafdelingen, en montage ploegenJe werkt productie tekeningen uit en ziet toe op uitvoerbaarheidJe her-ontwerpt producten o.b.v. actualiteit en denkt pro-actief mee in process redesignJe voert minder complexe sterkte berekeningen uit of coördineert de uitbesteding ervanJe draagt bij in garantiekwesties en kwaliteitsvraagstukken Waar ben jij sterk in? Je bent een gedreven techneut met een groot verantwoordelijkheidsgevoel die resultaat gericht te werk gaat. Jouw technisch inzicht en analytische denkwijze stellen jou in staat alle technische aspecten van (sorteer)installaties te overzien en te fungeren als intermediair binnen je team en andere afdelingen. Je ziet toe op kosten, kwaliteit en levertijd, en kunt omgaan met de bijbehorende spanningsvelden. Daarnaast ben je creatief, georganiseerd, en oplossingsgericht en heb je oog voor de klant, het team en de teamleden.

Bekijk vacature
 • Ambitions! junior Talenten vacatures

Junior Projectleider

De junior Projectleider is verantwoordelijk voor de technische, organisatorische en commerciële afwikkeling van toebedeelde projecten met name in Nederland. De projecten betreffen doorgaans onderhoud en vervanging van installatiedelen, het doorvoeren van modificaties aan bestaande installaties of levering van nieuwbouw installaties waarbij de projectomvang varieert. De Projectleider zet de lijnen en planning uit voor het projectteam en de activiteiten van de diverse teamleden/disciplines. De junior Projectleider heeft gedurende alle projectfasen een coördineerde rol tot en met de oplevering van het project en verricht, indien noodzakelijk, nazorg.Gevoel voor techniek, commerciële (tevens klantenbelang) en intermenselijke belangen zijn hiertoe een absolute must, de verantwoordelijkheid strekt zich van de technische inhoud tot het financiële eindresultaat van het project.

Bekijk vacature
 • Ambitions! junior Talenten vacatures

Junior Project Werkvoorbereider

In deze functie ben je van a tot z betrokken bij de realisatie van speciaal machines. Je bent verantwoordelijk voor planning, bewaken levertijden, contacten leveranciers, inkoop controle tekeningen, incidenteel aanpassen tekeningen t.b.v. werkplaats. Samen met je collega's draag je zorg voor een goede doorloop van de projecten binnen de organisatie. De functie is nieuw en daarmee qua taakverdeling binnen de organisatie in overleg invulbaar. Dit maakt de functie extra uitdagend omdat je in staat wordt gesteld om in overleg een optimale functie voor jezelf mede vorm te geven.

Bekijk vacature
 • Ambitions! junior Talenten vacatures

Junior Sales Engineer Food

Opstellen van offertes en budgetvoorstellenNacalculeren en bijwerken van de prijslijstMaken van technische en commerciële omschrijvingen voor onze producten en productgroepenVoorbereiden van nieuwe projecten, in nauwe samenwerking met de Area Sales Managers, onze agenten, strategische partners en EngineeringWaarborgen van een kwalitatieve overdracht en uitvoering van projecten aan Project ManagementAanleveren van input ten behoeve van ons productbeleid en dienstverleningContact met klant of agent, soms ook klantbezoek

Bekijk vacature
 • Ambitions! junior Talenten vacatures

Junior Sales Engineer Machinebouw

In deze functie werk je samen met de Sales Director om het marktaandeel van deze speciaal machinebouwer internationaal te vergroten. Je werkzaamheden bestaan o.a. uit:▪ verhogen van het commerciële resultaat van beide werkmaatschappijen▪ bijdragen aan het professionaliseren van de verkooporganisatie▪ klantencontact door relatiebeheer▪ door middel van acquisitie nieuwe leads genereren die leiden tot langdurige relaties▪ het opmaken van offertes en investeringsadviezen voor klanten/prospects.  ▪ voorbereiding en deelname aan internationale beurzen (paar keer per jaar, korte periodes) 

Bekijk vacature
 • Ambitions! junior Talenten vacatures

Junior Sales Engineer Water

Als Junior Sales Engineer ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor een passende offerte voor elke klant. De ene keer weet die klant al precies waaraan alles moet voldoen en wat ze graag willen. De andere keer krijg je bijna de vrije hand om een volledig nieuwe, passende aanbieding te doen. Daarvoor overleg je met de Area Sales Managers, Projectmanagers en de afdeling Engineering. Jij biedt hierin de technische en commerciële ondersteuning die nodig is, om de klant te overtuigen voor ons te kiezen. Met regelmaat loop je hiervoor de fabriek in. Met onze collega’s uit de gieterij kijk je dan bijvoorbeeld of we het gietwerk zelf kunnen doen. Of je overlegt met het team van onze testfaciliteit of we in eigen huis kunnen testen.Als de offerte eenmaal is uitgebracht volg jij deze als junior Sales Engineer verder op. Je onderhoudt daarvoor contacten met de klant en beantwoordt klantvragen. Als die vragen gaan over de offerte, bekijk je samen met je collega’s hoe je die het best kunt aanvliegen. Is de opdracht afgesloten? Dan zorg je voor de juiste verwerking en interne overdracht aan de afdeling Projectmanagement. Kortom, een veelzijdige en uitdagende functie waarbij geen dag hetzelfde is!

Bekijk vacature
 • Ambitions! junior Talenten vacatures

Junior Staal Tekenaar

In de functie van staal tekenaar kom je te werken in een team van specialisten die de projectleiding, engineering en planning uitvoeren voor de lopende en aankomende projecten. Als Tekla engineer staalconstructies staat het ontwerpen, modelleren en uitwerken van staalconstructies en installaties centraal, oftewel het opstellen van een staalbouw pre-design, inclusief het tekenen van de detailaansluitingen. Na overdracht van het project vanuit de verkoop begin je met het ontwerp voor de hoofdconstructie van de installatie, waarna ook het verder detailleren en 3D uittekenen van de totale constructie door jouw wordt verzorgd. Dit gebeurt in samenspraak met de Projectleider en Constructeur. Gedurende het gehele traject heb je veelvuldig contact met je collega’s, de productie en de opdrachtgevers. Je volgt de projectplanning en informeert de project leader (extern en mogelijk internationaal). De klanten en toeleveranciers bevinden zich zowel in Nederland als in het buitenland en je werkt aan de meest gave projecten.

Bekijk vacature
 • Gelderland

Junior Software Engineer aandrijftechniek

Als Junior software engineer ga je jezelf bezig houden met complete aandrijf- en besturingstechnische installaties te engineeren. Dit gebeurd na een inwerkperiode, waarin je kennis maakt met de werkwijze en producten Kortom, jij zorgt er als Software Engineer voor om zelfstandig. Zorg te dragen voor de inbedrijfstelling van de installatie. Dit gebeurd zowel in binnen- als buitenland.Functionele specificaties op te stellen in overleg met de klant. Het mede ontwikkelen van instructiemanuals behoort ook tot je takenpakket.De aan jouw toebedeelde projecten te leiden op het gebied van besturingstechniek en automatisering van kraansystemen voor container handling, liersystemen voor offshore toepassingen en diverse andere uitdagende projecten.De voortgang, efficiency en kwaliteit te bewaken van de uit te voeren werkzaamheden, dit ga je niet uit de weg.Contacten te onderhouden met de opdrachtgever en andere participanten. Hierbij zijn commerciële aspecten en relatiebeheer belangrijk.

Bekijk vacature
 • Ambitions! junior Talenten vacatures

Junior Werkvoorbereider-Inkoper

Je bent verantwoordelijk voor een tijdige en correcte verwerking van materiaalbehoeftes uit stuklijsten van tekeningen. Om te kunnen voldoen aan de interne en externe leverdata, draag je zorg voor een tijdige belevering van inkoopdelen en uitbestede bewerkingen als bijv. kanten, lassen, draaien, frezen, en conserveren. Als spin in het web communiceer je met leveranciers en met diverse interne afdelingen als Engineering, Projectleiding, Assemblage, en Productie. Daarbij adviseer je over verkrijgbaarheid, kosten, levertijd en planning & voortgang. Dit alles doe je met behulp van een ERP-systeem, in een zeer prettige en collegiale werksfeer. In deze veelzijdige functie draag je in grote mate bij aan het verwezenlijken van de wensen van onze klanten.Jouw werkdag:Je inventariseert behoeftes op basis van tekeningen en bestekJe besteld inkoopdelen, doet uitbestedingen en waarborgt tijdige leverantiesJe zorgt voor een nauwkeurige en duidelijke registratie in het ERP-systeemJe communiceert met leveranciers en informeert (proactief) diverse interne afdelingenOp termijn onderhandel je met leveranciers over prijzen en levertijdenWaar ben jij sterk in?Je bent behulpzaam, nauwkeurig, betrokken, en doelgericht. Je hebt technisch inzicht en je werkt kostenbewust met oog voor kwaliteit. Je weet het overzicht te behouden door jouw georganiseerde en gestructureerde werkwijze. Zowel mondeling als schriftelijk ben je communicatief vaardig. Je hebt een proactieve houding waarbij je in oplossingen denkt en zaken gedaan weet te krijgen.

Bekijk vacature
 • Overijssel

Junior Technisch Schrijver

Je stelt aan de hand van verkooporders de documentatie samen bij onze machines, alsmede de documentatie die hoort bij de machines die (door)ontwikkeld worden door je collega's van de afdeling Product Ontwikkeling. Je verwerkt aanpassingen van de as-built en as-serviced situatie in de handleidingen. Hiervoor verzamel je alle benodigde technische documentatie, zowel intern als extern. De handleidingen en documentatie worden in de basis in het Nederlands geschreven.Takenpakket:Samenstellen documentatie(Inbouw) Handleidingen schrijvenArchiveren en actueel houden van de documentenAls je dat wilt is doorgroei naar een coördinerende rol mogelijk met taken als: Overleg met Service en Productie over handleidingen t.b.v. spare partsContact met leveranciers voor het opvragen van technische documentatieOverleg met collega's Product Ontwikkeling over technische verbeteringen aan machines.

Bekijk vacature
 • Ambitions! junior Talenten vacatures