Scrollen

Werken bijBBA Pumps

De BBA groep is een dynamische, internationaal opererende groep bedrijven met als kernactiviteit het ontwikkelen, produceren en onderhouden van pompen en leidingsystemen.

Onder de naam BBA Pumps BV vinden de eigen BBA Pumps pompen hun weg naar klanten wereldwijd, waarbij de nadruk ligt op marktsegmenten weg- en waterbouw, bronbemaling en verhuur. De klantenkring bestaat voornamelijk uit distributeurs en buitenlandse eindklanten.

Onder de naam BBA Pompen & Buizen BV worden diesel- en elektrisch gedreven pompsets en geluidgedempte omkastingen geproduceerd. Daarnaast worden leidingsystemen, snelkoppelingen, bronfilters en toebehoren voor het grond-, weg- en waterbouwsegment vervaardigd. BBA Pompen & Buizen BV werkt nauw samen met het zusterbedrijf in Tsjechië dat zorg draagt voor toelevering van componenten voor zowel de pompen als de snelkoppelingen.  Onder de naam Distrimex Pompen & Service BV worden de geproduceerde producten verkocht op de Nederlandse markt, BBA Pumps BV verkoopt de pompen en toebehoren onder de merknaam “BBA Pumps” wereldwijd.

Internationaal Actief

Circa 200 medewerkers

Informeel Karakter

Apeldoorn

Vacatures bij BBA Pumps

Werkvoorbereider Pompinstallaties

Zojuist heb je overleg gehad met je collega’s van Innovatie. Zij hebben het project overdragen aan jou. Je taak is helder; deze nieuwe ontwikkelde pomp moet goed verwerkt worden in ons ERP systeem en beschikbaar zijn voor onze klanten. Jij maakt een plan en je gaat direct aan de slag! Jij bereidt alles zo voor, zodat de productie in de gehele organisatie vlekkeloos zal verlopen.In deze functie als werkvoorbereider heb jij de belangrijke taak de nieuwe ontwikkelde producten vanuit Innovatie te vertalen naar de Operatie. Daarnaast behandel je ook vraagstellingen over het bestaande productportfolio van BBA Pumps. Je bent hét aanspreekpunt voor onze standaard productportfolio voor de afdelingen binnen de productielocatie in Apeldoorn.

Bekijk vacature
  • Apeldoorn
  • 40 uur per week

Improvement Engineer Pompinstallaties

In de functie van Improvement Engineer werk je samen met je directe collega’s aan het optimaal inrichten van bewerkingsplannen en materialen voor onze productielocaties in Tsjechië, Apeldoorn en Twello. Je identificeert, ondersteunt en leidt verbeterprojecten t.a.v. onze producenten en productieprocessen. Het identificeren, analyseren, prioriteren en coördineren van product- en procesverbeteringen; het identificeren en leiden van productiviteitsverbeteringen voor efficiëntie/kostenreducties; lopende productwijzigingen managen; interne verbeteringen begeleiden, uitvoeren en deze continue afstemt met betrokken afdelingen zoals planning, inkoop, logistiek, productie, finance, aftersales en tekenaar/constructeur.

Bekijk vacature
  • Apeldoorn
  • 40 uur per week