Maak kennis met CO-Ingenieurs

Wij vormen de schakel tussen (nieuwe) medewerkers en bedrijven in de werktuigbouwkunde, industriële automatisering en technische bedrijfskunde. We leggen de beste verbindingen vanuit ruim dertig jaar aan ervaring, een uitgebreid kenniscentrum, onze technische achtergrond en een groot landelijk netwerk met een regionaal karakter. Maar vooral door oog te hebben voor het individu.

Onze kracht ligt in het persoonlijke contact. We kijken naar de unieke kwaliteiten van de (nieuwe) medewerkers en wat er nodig is voor de specifieke vraagstukken van onze klanten. Op deze manier halen we het optimale uit zowel de ambitieuze professionals als de innovatieve bedrijven.

Met kantoren in Apeldoorn, Hengelo, Boxmeer, Drachten en Vlaardingen zijn wij altijd in de buurt.

Persoonlijk contact

No nonsense

Kwaliteit & maatwerk

Groot netwerk

Carrière-ontwikkeling

"Dankzij onze eigen technische achtergrond verstaan wij het vak en begrijpen wij wat jij bedoelt" - Marco Elsweier

Klaar om carrière te gaan maken?

Technisch Commercieel Projectleider

Calculeer je offertes, breng je offertes uit en coördineer je de uitvoering van je projecten vanaf ontwikkeling tot aan de oplevering;Heb je nauw contact met alle betrokkenen en natuurlijk hou jij je concurrenten in de gaten en weet waar kansen liggen; Zorg je ervoor dat de vraag van de opdrachtgever goed wordt vertaald en je collega’s aan de slag kunnen;Voer je overleg met de klanten en toeleveranciers;Verzorg je tevens de inkoop en uitbestedingen;Ben je verantwoordelijk voor een goed projectverloop;Heb je een commerciële drive voor het binnenhalen van meerwerk en nieuwe projecten;Bewaak je tijdens projecten de planning, het budget en de kwaliteit.

Bekijk vacature
  • Hengelo (ov)

Engineer Innovatieve Machinebouw

In de functie als ‘Engineer’ ben je verantwoordelijk voor het uitwerken van klant specifieke dan wel standaard projecten, mede als het technisch definiëren van het product. Dit doe je onder andere door het maken van samenstelling- en detailtekeningen voor installaties. Hierbij houd je rekening met omschreven richtlijnen, veiligheid, betrouwbaar-, onderhoudsvriendelijk- en maakbaarheid van het product.   Tevens verleen je support richting commerciële trajecten aan de hand van het beoordelen van de maakbaarheid en het opstellen van een lay-out tekening. Hierbij word je uitgedaagd om rekening te houden met de eventuele technische beperkingen van klant en leverancier. Tijdens de uitvoering van de projecten sta je aan de zijlijn voor wat betreft de productie, assemblage en installatie van onze producten. Je bent hiermee de verbindende factor tussen diverse afdelingen en communiceert met verschillende stakeholders.

Bekijk vacature
  • Boxmeer
  • 40 uur per week
Bekijk onze vacatures